Φάρμα: “Λύγισε” ο Στράτος Τζωρτζογλου – Η αναφορά στη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου από τη Φάρμα άλλη μία έντονη στιγμή σημειώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του αγροτικού ριάλιτι.

Ο επιστάτης έφερε στο κτήμα κατσίκες. Ο Στράτος Τζώρτζογλου πρόσεξε μία από αυτές που ήταν άσπρη και θέλησε να την ονοματίσει Ευτυχία, έτσι έλεγαν τη μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή. Ο ηθοποιός και παίκτης της Φάρμας έκανε μια κατάθεση ψυχής και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του.

“Από κοντά δεν είχα ξαναδεί κατσίκες. Όταν είδα την άσπρη κατσίκα μου ήρθε σαν έμπνευση το όνομα της μαμάς μου, και το μικρό θα το πούμε Στρατούλη, από μένα. Έτσι μου ήρθε. Η μαμά μου έφυγε 11 Νοεμβρίου και αισθάνομαι συνεχώς ότι την έχω μαζί μου. Ένας σοβαρός λόγος που ήρθα εδώ ήταν επειδή νιώθω ότι μου είπε η μαμά μου να έρθω… Με κοιτούσε με τα κίτρινα γκρι μάτια της και ήταν σαν να μου έλεγε σε ευχαριστώ. Είναι ότι πιο πολύτιμο είχα στη ζωή μου η μητέρα μου. Όταν λέω ονόματα ανθρώπων που αγαπώ εκείνη τη στιγμή παίρνω ενέργεια και νιώθω ελπίδα, σιγουριά και έναν λόγο ύπαρξης. Έχουμε έρθει στον κόσμο μόνο για έναν λόγο, για να αγαπάμε. Η μάνα μου ήταν τα πάντα για μένα. Με γέννησε στα 15 της, ο μπαμπάς μου τη φώναζε Μπέμπο, και εμένα ήταν το κοριτσάκι μου πάντα . Για εκείνη έγινα ηθοποιός. Παραλίγο να πεθάνει όταν ήμουν 3-4 χρόνων και ευτυχώς σώθηκε… Σκεφτόμουν να κάνω τη μάνα μου ευτυχισμένη και τον πατέρα μου περήφανο. Τώρα δε μπορεί να με δει… Με βλέπει από πάνω και θέλω να είμαι καλά για να γίνεται και αυτή καλύτερη. Γιατί πιστεύω ότι αν κάνουμε πράξεις αγάπης η ψυχή της πηγαίνει στον Παράδεισο. Από εμάς εξαρτάται να πάνε οι ψυχές στον Παράδεισο. Όλη μας η ζωή είναι η μάνα μας”, είπε με δάκρυα στα μάτια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ