MasterChef: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο – Τι επιφύλασσε ο Γιάννης στους συμπαίκτες του

Ο Γιάννης Αυλωνίτης αναδείχθηκε νικητής του Mystery Box στο MasterChef και αποφάσισε να ‘εκδικηθεί’ όσους τον δυσκόλεψαν σε προηγούμενες δοκιμασίες. Για το τεστ δημιουργικότητας και το brunch ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής είχε δύο άσσους στο μανίκι του. Πρώτον να καθορίσει ποιοι θα έχουν τρία λεπτά και ποιοι ένα λεπτό στην αποθήκη τροφίμων και δεύτερον να αποφασίσει εάν δεν θα μαγειρέψει ο ίδιος ή κάποιος άλλος. Ο Γιάννης επέλεξε να δώσει ένα λεπτό στην Κωνσταντίνα και στην Μαρίνα και να μην μαγειρέψει η Μαρία.

“Δεν έχω κάνει πολλές επιλογές για το ένα λεπτό, είναι πολύ λίγες. Η πρώτη είναι η Κωνσταντίνα γιατί ότι δίνεις παίρνεις όπως μου είπε και εκείνη. Εμένα με δυσκόλεψε στο κομμάτι του γλυκού ενώ ξέρει ότι δεν το έχω με το γλυκό. Ενώ ξέρω ότι δεν είσαι καθόλου καλή στο brunch παίρνεις ένα λεπτό και μακάρι να καταφέρεις μία καλή προσπάθεια. Επόμενη είναι η Μαρίνα γιατί θεώρησε ότι εγώ και ο Διονύσης είμαστε η μειονότητα. Ας δούμε η πραγματική μειονότητα τι μπορεί να καταφέρει με ένα λεπτό. Όλοι οι υπόλοιποι έχετε τρία λεπτά” είπε ο Γιάννης.

“Τώρα είναι 60 δευτερόλεπτα ή ένα λεπτό; Δεν ξέρω τι ακούγεται χειρότερο. Χειρότερο στα αυτιά μου ακούγεται όταν κάποιος έρχεται και σου λέει πολλά λόγια αγάπης και ξαφνικά σου πετάει ένα μειονέκτημα που ξέρει ότι θα με στείλει στον τάκο. Για αυτό είπα στην Κωνσταντίνα ότι δίνεις παίρνεις. Ότι μου έδωσε, της το έδωσα πίσω”, σημείωσε ο παίκτης του MasterChef.

Αφού επέλεξε να δώσει το προνόμιο στη Μαρία είπε: “Ξέρω πόσο πολύ θέλει να φτάσει ψηλά. Είναι καιρός να πάρει ένα ρεπό, να ξεκουραστεί λίγο, να γεμίσει ιδέες, για να είναι πιο άνετη. Για αυτόν τον λόγο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ