Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Κρις μετά την αποχώρησή του – Τι είπε για Τζέιμς και Καλλίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση του από το Survivor έκανε ο Κρις Σταμούλης. Ο Κρις δεν δίστασε να ρίξει τα “καρφιά” του για τους συμπαίκτες του και να εκφράσει την έκπληξη του και την πικρία του για την αποχώρησή του.

“Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω, τουλάχιστον όχι ακόμα. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια ταχυκαρδία. Αδικήθηκα, δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης αγωνιστικά. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα… Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έβγαλαν υποψήφιο”, είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μιλώντας στο Love It.

“Με τον Αλέξη μια βολτούλα πήγαμε και χαθήκαμε σε ένα δάσος. Τα μέρη δεν τα ξέρουμε. Δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Σπάστηκαν κιόλας. Μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Τα παιδιά νόμιζαν πως πήγαμε κάπου και φάγαμε. Γράφτηκε πως βρήκαμε έναν σεκιουριτά και τον χτύπησε ο Αλέξης. Εγώ που ήμουν μάρτυρας, δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο”, σημείωσε και πρόσθεσε.

“Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Ένιωθα ότι είμαστε ένα δίδυμο μέσα σε αυτή την ομάδα. Για αυτό και στον πάγκο δεν ήθελα να φωνάξω. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού, δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω… Ο Τζέιμς θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του και ίσως πατήσει και επί πτωμάτων. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον Τζέιμς”.

“Η Μαριαλένα έκανε φάουλ που είπε κάποια πράγματα στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον Τζέιμς… Πιστεύω πως η Μαριαλένα και ο Σάκης θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια. Στις πράξεις βλέπω ότι δεν το απορρίπτει. Ο Σάκης ίσως το θέλει πιο πολύ από τη Μαριαλένα. Πιστεύω πως τα γεγονότα που έγιναν με τον Τζέιμς θα τους δέσουν πιο πολύ… Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι, είναι στον χαρακτήρα του. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός, προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια μέσα στο παιχνίδι… Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια γιατί ίσως έτσι πίστευε ότι θα έχει την εύνοιά τους… Του Αλέξη δεν του αρέσει η Ελευθερία, δεν θα μπορούσε να τη δει ερωτικά…Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει φλερτ με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Αφού ήταν από την αρχή όλη μέρα μαζί, πήγε να κοιμηθεί δίπλα του. Αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Αυτά φλερτ μου φαίνονται. Ο Νίκος νομίζω κυρίως φλερτ δέχονταν περισσότερο. Και αυτός από την πλευρά του, αλλά όχι τόσο πολύ όσο η Άννα Μαρία”, δήλωσε ο Κρις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ