MasterChef: Τα “καρφιά” του Κωστή για τους συμπαίκτες του – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef και οι παίκτες έπρεπε να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο Κωστής ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες του και δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση του.

“Το περίμενα. Προσπάθησα για την ασυλία χθες. Απαξιώ, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πέραν από τον εγωισμό για να πάμε μπροστά σαν ομάδα”, είπε ο Κωστής. Ερωτηθείς από τον Πάνο Ιωαννίδη εάν υπάρχει κάποια αδικία απάντησε: “Ο καθένας όπως το κρίνει. Να μην βαθμολογήσουμε κάποιων λόγω κάποια συμπάθειας ή αντιπάθειας. Να είμαστε πιο αντικειμενικοί σύμφωνα με τη βαθμολογία που μας δώσατε για τις παρασκευές μας. Το ότι είχα τη χαμηλότερη βαθμολογία μαζί με τον Ιωάννη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάναμε κάτι. Από τη μία είναι δίκαιο, από την άλλη είναι αδικία”.

Ορισμένοι παίκτες από την Μπλε ομάδα υποστήριξαν πως ο Κωστής δεν θα έπρεπε να νιώθει αδικημένος και ότι θα έπρεπε πριν βοηθήσει τα άλλα μέλη της ομάδας του να έχει εξασφαλίσει την επιτυχία του πιάτου που είχε αναλάβει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωστής, ο Ιωάννης και ο Διονύσης ήταν οι παίκτες που “πάλεψαν” για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο Κωστής μετά τη δοκιμασία ήταν ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ