Survivor: Η στιγμή που η Μαριαλένα και ο Σάκης έρχονται πιο κοντά – Η αντίδραση της Χριστίνας – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι η πρώτη φορά που στο Survivor βλέπουμε ένα πρώην ζευγάρι να βρίσκεται στην ίδια ομάδα. Σίγουρα, η Μαριαλένα σοκαρίστηκε όταν είδε τον πρώην της να φτάνει στην παραλία και πολύ περισσότερο όταν εκείνος μπήκε με την νυν. Το πρώην ζευγάρι και η μεταξύ τους σχέση θα απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια, με τις προβλέψεις να θέλουν την ένταση και τα καβγαδάκια να μην αργούν να εμφανιστούν.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μιλούν για την σχέση τους και την συνύπαρξη τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Ήθελα να σου ξεκαθαρίσω ότι από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση να έρθω στο Survivor η μόνη μου ανησυχία ήταν το πώς θα είναι η συμβίωσή μας εδώ και πώς θα σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν ήρθα εδώ για να σου δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα, ούτε να δημιουργήσω ίντριγκες, ούτε πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή εκτός παιχνιδιού, αλλά ούτε και στη διαβίωση σου στο νησί. Καταλαβαίνω ότι είσαι εδώ πάρα πολύ καιρό. Είσαι στο πρώτο group αυτών που μπήκαν, έχεις τραβήξει μεγάλη ταλαιπωρία. Περάσαμε δύο χρόνια μαζί και είναι λογικό να σε γνωρίζω περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Συν το ότι έχει τελειώσει αυτό που είχαμε κάποιους μήνες, έχεις προχωρήσει τη ζωή σου και είναι απολύτως φυσιολογικό, το σέβομαι και δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω κανένα θέμα”, είπε ο Σάκης θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

“Μου είπε ότι δεν ήρθε εδώ να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, ούτε στο παιχνίδι, ούτε στην προσωπική μου ζωή γιατί ξέρει ότι έχω προχωρήσει. Και εγώ τον ρώτησα γιατί μπήκε μέσα στο παιχνίδι. Γενικά κάναμε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα, έβαλε ο καθένας τα όρια του. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν θέλει να μου δημιουργήσει πρόβλημα και δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα”, ανέφερε η Μαριαλένα.

“Χθες που είδα τον Σάκη με τη Μαριαλένα δεν μου ήταν ενοχλητικό, δεν έχω κάτι να χωρίσω με τα παιδιά και δεν ξέρω τι επαφές έχουν κρατήσει μετά τον χωρισμό τους οπότε δεν με ενοχλεί, δεν μου πέφτει λόγος, για μένα το θέμα είναι λήξαν. Ήρθα να παίξω στο παιχνίδι”, είπε η Χριστίνα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ