Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η ένταση στο συμβούλιο του νησιού – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τη μπλε ομάδα και το Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς με έξι ψήφους. Στο συμβούλιο ψηφοφορίας είχαμε ένταση ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Αλέξη και σε Άννα Μαρία Βέλλη και Αλέξη Παππά.

“Αλέξη τι έχεις πάθει και δεν είσαι αυτός που γνώρισα; Κατηγορείς την Άννα Μαρία, κάνεις εφέ με δύο γυναίκες δε σε αναγνωρίζω, θέλω να δω στον κόσμο τι θα πεις” είπε ο Τριαντάφυλλος. “Εσύ πετάγεσαι κάθε φορά είπε νευριασμένος ο Αλέξης στον Τριαντάφυλλο, αν ήμουν μισογύνης θα είχα πρόβλημα με όλες τις γυναίκες” κατέληξε ο Αλέξης Παππάς.

Ένταση είχαμε και μεταξύ της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Αλέξη Παππά: “Από τα νεύρα μου χάνω τον ειρμό μου, δεν θα ψήφιζα τον Αλέξη ότι και αν έλεγε για μένα αν δεν είχαν συμβεί κάποια άλλα πράγματα, εγώ δεν μίλησα για τον Αλέξη και την προσωπική του ζωή, δεν θα τολμούσα ποτέ να μιλήσω, γιατί μιλάω για πράγματα που έχω δει μέσα στο παιχνίδι, αυτό που είπε για μένα δεν με αγγίζει οι άνθρωποι μου εκεί έξω ξέρουν καλά τι είμαι, για μένα είναι κακό για τον Αλέξη να χρησιμοποιεί ανθρώπους που δεν είναι εδώ για να αποπροσανατολίσει τα δικά του φάουλ” είπε η Άννα Μαρία.

“Η σχέση της Άννας Μαρίας και του Νίκου για μένα είναι ανήθικη γιατί υπάρχει ένας άνθρωπος έξω από το παιχνίδι που τους βλέπει” είπε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε τα βίντεο από το Survivor:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ