Survivor: Βγήκαν ξανά τα “μαχαίρια” στην κόκκινη ομάδα – Οι ατάκες “φωτιά” Τριαντάφυλλου και Κονδυλάτου

Βγήκαν ξανά τα “μαχαίρια” στην κόκκινη ομάδα και στο Survivor. Με την κόντρα του Περικλή Κονδυλάτου με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά να φουντώνει.

“Μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά έχουν κάνει ένα δίδυμο που έχουμε να το δούμε από τη σειρά “Ηρακλής”. Που είχε έναν βοηθό δίπλα, κοντό και ψιλοχαζό” είπε στην κάμερα ο Περικλής Κονδυλάτος, που πλέον δεν συγκατεί τα κακεντρεχή σχόλια για τους συμπαίκτες του.

Πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε ότι “ο τεράστιος Περικλής Κονδυλάτος, χθες αντί να πει χίλια ευχαριστώ στην ομάδα και πως χαίρεται που είναι σε αυτήν, πήγε στο συμβούλιο και μου μίλαγε για την απέναντι ομάδα! Λες και είναι στην απέναντι ομάδα ή παίρνει ποσοστά! Πραγματικά αυτό δεν το χωράει ο νους μου. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό τον άνθρωπο, τον τεράστιο Περικλή Κονδυλάτο”.

“Υπάρχουν άτομα τα οποία θέλουν να φουντώνουν τα αίματα και να ανεβαίνουν οι τόνοι. Όπως είναι ο Τριαντάφυλλος που προκαλεί διαρκώς εντάσεις. Πετάει και τις κοτσάνες του, τις οποίες προσπαθώ να μην απαντήσω και δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είναι τόσο χαζά αυτά που λέει που δεν έχω να πω και τίποτα” σχολίασε ο Κονδυλάτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ