MasterChef: Η συγκινητική ιστορία του Σαμ – Η δύσκολη παιδική ηλικία και τα οικογενειακά προβλήματα

Ο Σαλάμ ή Σαμ, δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 θέλοντας να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να γίνει σεφ. Παρουσίασε το πιάτο του, γιουβαρλάκια φρικασέ, ενώπιον των κριτών του διαγωνισμού, αλλά η ιστορία ζωή του ήταν αυτή που συγκίνησε.

«Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα» είπε ο ίδιος καθώς ακουμπούσε το πιάτο του μπροστά στους κριτές κι εκείνοι τον ρώτησαν αν η οικογένειά του είναι στο πλευρό του σε αυτό του το βήμα.

Τότε εκείνος απάντησε φανερά συγκινημένος πως είναι μόνος του σε ό,τι κάνει, καθώς έχει αποκοπεί από την οικογένειά του στα εννέα του έτη και τώρα, που ο πατέρας του δεν είναι πια στη ζωή, του λείπει πολύ. «Τόσα χρόνια μόνος μου είμαι, σε ό,τι και αν κάνω. Η παιδική ηλικία ήταν δύσκολη. Υπήρχε πίεση στη δουλειά του πατέρα μου, οπότε εμείς ήμασταν το ξέσπασμά του… Οπότε υπήρχε άλλη αντιμετώπιση, κάτι που με έκανε να πω τέρμα η οικογένεια. Όταν έφυγα ήμουν πολύ μικρός, γύρω στα εννέα. Πήγα στον θείο μου… Δυστυχώς με τον πατέρα μου, επειδή τύχαινε να δουλεύουμε στην ίδια γειτονιά, βλεπόμασταν και δεν μιλούσαμε… Από τη μία με ενοχλεί, και τώρα που έχει ”φύγει”… μου λείπει. Ο πατέρας μου έφυγε πριν επτά χρόνια από τη ζωή. Πριν πεθάνει τα βρήκαμε, μου είπε να προσέχω την οικογένεια. Δεν χρειάστηκε να μου ζητήσει συγγνώμη. Οι γονείς δεν ζητάνε συγγνώμη… Έτσι θεώρησε ότι ήταν σωστό και έτσι έπραξε…» εξομολογήθηκε ο Σαμ στους κριτές.

Όσον αφορά στην προσπάθεια του Σαμ, πρώτος ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε πως το πιάτο του δεν είναι τέλειο αλλά είναι αρκετό για να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης τού είπε ένα αυστηρό «όχι». Το «ναι» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου όμως του έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη δοκιμασία.

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ