MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος που έβαλε τα κλάματα – Η συγκινητική ιστορία του Σέροπ – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν ήταν ικανοποιημένος με το πιάτο που έκανε στην πρώτη του audition στο MasterChef, αφού είναι επαγγελματίας σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου. Ο Σέροπ με καταγωγή από την Αρμενία, είχε μια άκρως συγκινητική ιστορία να εξομολογηθεί, κάτι που δεν ήθελε να επηρεάσει την απόφαση των κριτών και να τον περάσουν στην επόμενη φάση. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης, η ζωή του δεν ήταν εύκολη. Όπως και πολλοί ακόμα επιχειρηματίες της εστίασης έχει πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού, μάλιστα εξομολογήθηκε ότι κατάφερε να χάσει πάρα πολλά κιλά, η αδελφή του διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού, ενώ πρόσφατα «έχασε» τον πατέρα του.

Παρότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε «όχι», ένα δίκαιο «όχι» όπως σχολίασε ο παίκτης, το πιάτο του δεν ενθουσίασε τους άλλους δύο κριτές, ωστόσο είδαν ότι έχει πιθανότητες να τα πάει καλύτερα. “Αν σε άκουγα και δεν είχα δοκιμάσει το πιάτο, θα έλεγα ότι είχα μπροστά μου το χειρότερο πιάτο του κόσμου. ΟΚ είχε κάποια θεματάκια, αλλά όχι έτσι όπως το εμφανίζεις. Έφαγα ένα τίμιο πιάτο, σίγουρα αξίζεις μια δεύτερη ευκαιρία. Από εμένα είναι ναι” είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

“Η αυστηρότητα που έχεις με τον εαυτό σου ξεφεύγει από το πιάτο που έχουμε σήμερα μπροστά μας. Άλλα πράγματα έχεις στο μυαλό σου. ” είπε ο κ. Κουτσόπουλος. Ο διαγωνιζόμενος περιέγραψε στην κάμερα “Τι να του πώ; Ότι έχασα τον πατέρα μου πρόσφατα; Ότι περνάω μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση; Ντρέπομαι που τα λέω και τώρα. Δεν ήθελα να νιώσω ότι με λυπάται και ότι μου δίνει το ναι χαριστικά”.

“Αυτό που έφαγα δεν είναι για τρία ναι ώστε να περάσει κατ’ευθείαν. Από εμένα είναι όχι” ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. “Πιστεύω ότι σήμερα δεν πρέπει να είναι η τελευταία σου ημέρα στο MasterChef. Είναι αρκετό για να σου δώσω το ναι” πρόσθεσε ο κ. Κοντιζάς.

Με δάκρυα στα μάτια ο Σέροπ πέρασε στο bootcamp.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ