Survivor-Κωνσταντίνος Βασάλος: Πώς σχολίασε την ψηφοφορία των “Διασήμων”

Το Survivor έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητα του τηλεοπτικού κοινού και οι παίκτες των δύο ομάδων, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις με τη συμπεριφορά τους.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 12/01 στο αγώνισμα της ασυλίας, η ομάδα των «Διασήμων» ηττήθηκε για μία ακόμη φορά και η ψηφοφορία φαίνεται ότι δεν άρεσε στους τηλεθεατές.

Η κόκκινη ομάδα έθεσε ως τρίτη υποψήφια την Ανθή Σαλαγκούδη, όμως εντύπωση προκάλεσε ότι κάποιοι παίκτες ψήφισαν την καλύτερη αγωνιστικά, Κάτια Ταραμπάνκο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος , ο οποίος έχει συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, θέλησε να εκφράσει την άποψη του για τις επιλογές των «Διασήμων», με ένα Instagram story στον προσωπικό του λογαριασμό.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Πριν κρίνετε την ψηφοφορία των παικτών γενικά μιλώντας σκεφτείτε ότι εμείς βλέπουμε μόνο το 10% των γεγονότων που γίνονται στο παιχνίδι! Δεν θεωρώ ότι είναι τόσο αφελείς που θέλουν να διώξουν την Κάτια γνωρίζοντας ότι είναι 2 εβδομάδες η πιο δημοφιλής παίκτρια! Πρέπει να έχουν συμβεί πολλά που δεν έχουμε δει. Τώρα ποια από τις δύο πλευρές έχει δίκιο, μακάρι να ξερα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ