Survivor: Αποχώρησε η Αγγελική Λάμπρη – Οι πρώτες δηλώσεις της – ΒΙΝΤΕΟ

Βραδιά αποχώρησης ήταν χθες για το Survivor με τους διάσημους να μετρούν άλλη μια απώλεια. Μετά τον Μιχάλη Αρναούτη στην ομάδα των Διασήμων ήρθε η σειρά της Αγγελικής Λάμπρη.

Στο συμβούλιο του νησιού ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που θα έπρεπε να πει αντίο στον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Αγγελική Λάμπρη και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, είχε ήδη κριθεί από την ψηφοφορία των τηλεθεατών που έλαβε χώρα λίγα 24ωρα νωρίτερα. Εκεί η πιο δημοφιλής παίκτρια των Διασήμων ήταν η Κάτια Ταραμπανκό, η οποία και υπέδειξε σαν τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ από τους Μαχητές ο πιο δημοφιλής παίκτης ήταν ο Νίκος Μπάρτζης που έδειξε την Σοφία Μαργαρίτη. Όμως, τις λιγότερες θετικές ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού είχε λάβει η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη κάτι που σφράγισε το αποτέλεσμα της διαδικασίας.

«Ήταν μια ωραία εμπειρία ιδιαίτερη και ήθελε πολλή δύναμη για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω» δήλωσε η ηθοποιός που έγινε γνωστή από το “Παρά πέντε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ