Night Stalker: Η νέα σειρά του Netflix που θα καθηλώσει – Ο serial killer που τρομοκράτησε το Λος Άντζελες

Για τους εθισμένους σε αστυνομικές σειρές και σειρές με serial killer, η νέα σειρά που έρχεται στο Netflix αναμένεται να μπει στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς σειρές. Πρόκειται για την ιστορία ενός από τους πιο περιβόητους κατά συρροή δολοφόνους στην αμερικανική ιστορία.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Netflix, το Night Stalker: The Hunt For A Serial Killer λέει «την συγκλονιστική αληθινή ιστορία του πώς ένας από τους πιο διαβόητους serial killer στην αμερικανική ιστορία κυνηγήθηκε και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη».

Το “φλεγόμενο” καλοκαίρι του 1985, ένας καύσωνας ρεκόρ έπληξε το Λος Άντζελες, μαζί με μια σειρά δολοφονιών και σεξουαλικών επιθέσεων που φαίνονταν αρχικά ασύνδετες μεταξύ τους.

Τα θύματα ήταν άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η ηλικία τους κυμαινόταν από έξι έως 82 ετών. Προέρχονταν από διαφορετικές γειτονιές, φυλετικό υπόβαθρο και κοινωνικοοικονομικά επίπεδα. Ποτέ στο παρελθόν στην εγκληματική ιστορία δεν υπήρξε ένας μόνο δολοφόνος υπεύθυνος για μια τόσο τρομερή σειρά εγκλημάτων.

Ο αγώνας ενάντια στον χρόνο για να σταματήσει αυτό το νυχτερινό τέρας δόθηκε από έναν νεαρό ντετέκτιβ που ονομάζεται Gil Carrillo από το Τμήμα του Σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες και από τον θρυλικό ερευνητή ανθρωποκτονιών Φρανκ Σαλέρνο. Καθώς δούλεψαν ακούραστα για την επίλυση της υπόθεσης, τα μέσα ενημέρωσης κυνηγούσαν τα ίχνη τους και τρομοκράτησαν την Καλιφόρνια. Η διήγηση γίνεται μέσω συνεντεύξεων πρώτου προσώπου, αρχειακού υλικού και πρωτότυπων φωτογραφιών. Η σειρά αντιπροσωπεύει «την αφήγηση αυτής της εικονικής ιστορίας τρόμου στο Λος Άντζελες», με στόχο να δείξει στους θεατές “πώς ήταν να ζεις με φόβο σε μια στιγμή που απολύτως οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι το επόμενο θύμα του Night Stalker”.

Στο τρέιλερ μία γυναίκα που επέζησε από την επίθεση εξηγεί την τρομακτική συνάντησή με τον δολοφόνο. Τον περιγράφει να επιταχύνει πίσω της στο δρόμο και να σταματά μπροστά της, με ένα «φρικτό μεγάλο χαμόγελο» στο πρόσωπό του καθώς την κοίταξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ