Σταρόβας για Μουζουράκη: Είναι εγκεφαλικά κατεστραμμένος – Καιγόταν και δεν το κατάλαβε

Συνεχίζονται τα knockouts στο The Voice. Το βράδυ της Κυριακής στη σκηνή ανέβηκε ο Δημήτρης Σταρόβας που βοηθά τον Πάνο Μουζουράκη στην επιλογή τραγουδιών για την ομάδα του.

Οι δυο τους χάρισαν μία ανατρεπτική ερμηνεία γνωστών τραγουδιών και στο τέλος όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας με χιούμορ ήταν απολαυστικά: «Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω να κερδίσει ο Πάνος Μουζουράκης και να δει όλη η Ελλάδα το διαφορετικό. Για να έρχομαι πιο συχνά στο σόου θέλω μία έξτρα καρέκλα για να πατάω το κουμπί κι αν κάτι δεν μου αρέσει τελικά να το πατώ ξανά και να επιστρέφω στην θέση μου. Εντάξει τον Πάνο τον ξέρω, είναι υπό την προστασία μου, είδος προς εξαφάνιση. Είναι λίγο εγκεφαλικά κατεστραμμένος, όποιον και να διαλέξει. Δεν ξέρει τι κάνει. Βασικά δεν ξέρει ότι είμαι εδώ, να του το θυμίζετε.

Δεν τα λέω αυτά αλλά ήρθαμε εμείς οι επαγγελματίες τραγουδιστές να προετοιμαστούμε. Τα βλέπετε εκεί τα τρία φώτα; Μιλούσαμε για τα κομμάτια και λέει ξαφνικά αχ καίγομαι και κατεβάζει την φόρμα του και βλέπω μία τρύπα τέτοια με το συμπάθιο. Καιγόταν δύο λεπτά από την ένταση του φωτός. Του πήρε ενάμισι λεπτό να καταλάβει ότι καίγεται».

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ