ANT1NEWS με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Στο κέντρο της είδησης

Σημαντική ενίσχυση για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, που εντάσσει δημοσιογραφικές υπογραφές με ισχυρή άποψη στο μείγμα της ενημέρωσης. Από σήμερα, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 εμπλουτίζονται με δυνατούς σχολιαστές. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Αντώνης Δελλατόλας, η Πόπη Τσαπανίδου και ο Πάνος Αμυράς. Στόχος είναι μέσα από το δικό τους πρίσμα να καταγράφονται όλες οι απόψεις για την πολιτική επικαιρότητα.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

“Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης. Από σήμερα, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.

Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας.

ANT1NEWS: Μπαίνουμε στο κέντρο της είδησης, μένουμε ενημερωμένοι!

Όλα τα δελτία ειδήσεων με τα νέα της ημέρας και την επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο είναι διαθέσιμα στο επίσημο site του ANTENNA: https://www.antenna.gr/ant1news

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ