Viral: Χαμός με τη γυμνή φωτογραφία του ράπερ Tyga – Διαρροή ή προσωπική επιλογή;

Λίγες εβδομάδες μετά τη γυμνή φωτογραφία του Chris Evans στο Twitter, όπου τα προσόντα του ηθοποιού έγιναν viral, μια φωτογραφία των γεννητικών οργάνων του ράπερ Tyga διέρρευσε στο διαδίκτυο. Νωρίς το Σάββατο το πρωί, μια φωτογραφία των απόκρυφων περιοχών του πρώην συντρόφου της Κάιλι Τζένερ, προκάλεσε “θύελλα” σχολίων στα social media.

Ενώ μερικοί χρήστες έδωσαν στον ράπερ το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αρκετοί τον κατηγόρησαν ότι δημοσίευσε ο ίδιος τη φωτογραφία από τον λογαριασμό του στο OnlyFans.

«Τα γυμνά του δεν «διαρρέουν», τα κεφάλαιά του στεγνώνουν, είναι η τέλεια δικαιολογία για να δημιουργήσει μια σελίδα μόνο για τους θαυμαστές του όπου θα πληρώνεται…. Δεν είναι τόσο κομψός ο τρόπος σου, Τάιγκα», έγραψε ένας χρήστης. Το OnlyFans είναι γνωστό για το περιεχόμενο του, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες, με αρκετούς διάσημους να δημιουργούν λογαριασμούς τους τελευταίους μήνες, όπως η Bella Thorne, η Cardi B και η Blac Chyna.

Πολλοί θαυμαστές του, πιστεύουν ότι ο ράπερ από το Άντζελες μοιράστηκε τη φωτογραφία για να αυξήσει την επισκεψιμότητα του λογαριασμού του, καθώς αργότερα δημοσίευσε μια επίσης προκλητική φωτογραφία του με πολλές γυμνές γυναίκες, στο Twitter με έναν σύνδεσμο για τη σελίδα του στο OnlyFans. Οι συνδρομητές μπορούν να δουν το “άγριο” περιεχόμενο του Tyga προς 20 δολάρια τον μήνα. «Είναι μια νέα πλατφόρμα όπου μπορώ να μιλήσω απευθείας με τους θαυμαστές μου και να τους δώσω αποκλειστική μουσική, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα BTS (παρασκήνια) των τελευταίων μου κυκλοφοριών», δήλωσε ο ράπερ «Taste» σε δήλωση του τον Σεπτέμβριο, προσθέτοντας, «Μπορούν πραγματικά να δουν περισσότερα από τη ζωή μου από ποτέ, και μια “ευαίσθητη” ματιά σε αυτό που κάνω κάθε μέρα» σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ