Στέφανο Σαρτίνι: Θα ήθελα την Ελένη Μενεγάκη σε ένα νέο σόου – ΒΙΝΤΕΟ

Τα πρόσωπα της επικαιρότητας σχολίασε Στέφανο Σαρτίνι μιλώντας στο “Έλα Χαμογέλα” του Open TV. “Ταξιδεύω πάρα πολύ, ήταν το lockdown και ήμουν στην Ιταλία, μου λείπει η Ελλάδα, μου λείπουν τα ταξίδια” εκμυστηρεύτηκε ο Ιταλός σκηνοθέτης. “Πριν από το lockdown ήμουν στην Ελλάδα, ήμουν για δουλειά αλλά μετά γύρισα στην Ιταλία την Παρασκευή και Κυριακή έγινε το lockdown. Δεν γύρισα στην Αθήνα… Βλέπω λίγη ελληνική τηλεόραση, ξέρω τι γίνεται. Έχω δει ότι υπάρχουν καινούργια πρόσωπα, αυτό είναι καλό, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι η λύση να αλλάζουν τα πρόσωπα, αλλά το μυστικό είναι το format. Δεν είναι μόνο ποιος είναι στο τραπέζι αλλά το τι γίνεται μέσα στην εκπομπή” επεσήμανε ο Στέφανο Σαρτίνι και υπογράμμισε ότι δεν του αρέσουν τα reality γιατί δεν του αρέσουν τα trash. “Μου αρέσουν τα σόου που έχουν ποιότητα, και όχι μόνο κουτσομπολιό και οι μίζερες ειδήσεις που υπάρχουν μέσα. Οι ιστορίες του Big Brother δεν με ενδιαφέρουν. Εμένα μ αρέσει ένα καλό σόου, να δώσουμε ποιότητα στο κοινό που βλέπει τηλεόραση, όχι trash”.

Για τις καινούργιες παρουσιάστριες είπε: “Είδα μόνο την πρώτη εμφάνιση της καθεμίας, αλλά ακόμη λέω δεν είναι η αλλαγή προσώπου η λύση αλλά το format, η παρουσιάστρια δεν χρειάζεται να είναι μόνο είναι πολύ καθιστό από πρωί μέχρι βράδυ

Όσο για το ποια παρουσιάστρια θα ήθελε αν έκανε το Ciao 2020 είπε ότι θα ήθελε την Ελένη Μενεγάκη αλλά όχι να κάνει το Ciao αλλά ένα καινούργιο σόου πάνω σ’ αυτήν: “Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό ότι σταμάτησε για λίγο να κάνει ένα διάλειμμα, το κοινό θα τη θέλει πιο πολύ ακόμη, δεν πιστεύω και δεν χρειάζεται η Ελένη να μείνει σπίτι γιατί είναι σημαντικό κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης αλλά χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο, ωραίο come back, διαφορετικό, πολύ πιο λαμπερό come back μαζί μου” πρότεινε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ