Ο Ελληνικός 93,2 στηρίζει τους πληγέντες της Καρδίτσας και των άλλων περιοχών της Θεσσαλίας

Οι παραγωγοί της πρωινής εκπομπής «Πρωινό Σαρδάμ» του Ελληνικού 93,2, Εβελίνα Παπούλια και Λευτέρης Ζαμπετάκης, βρέθηκαν την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι. Κύριος στόχος ήταν η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πληγέντες των φυσικών καταστροφών της Καρδίτσας και άλλων περιοχών της Θεσσαλίας, που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας, οι παραγωγοί του Ελληνικού 93,2 παρότρυναν τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού να προσέλθουν στον χώρο συγκέντρωσης στο Περιστέρι, ώστε να συλλεχθούν αγαθά για τους συμπολίτες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου έγινε με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης, λόγω της πανδημίας. Το ευτυχές γεγονός ήταν ότι για ακόμα μια φορά η Αθήνα «σήκωσε μανίκια» και συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, αρκετά κλινοσκεπάσματα, είδη προσωπικής φροντίδας και καθαρισμού, τα οποία ήδη ταξιδεύουν προς τον προορισμό τους.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις Αγορές Ζαμπετάκης για τη βοήθεια στην ενέργεια και όλους τους πολίτες. Ευχή όλων μας, να μην χρειαστεί ξανά να επαναληφθούν αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον.

Ελληνικός 93,2… δίπλα στην Ελλάδα, δίπλα στους Έλληνες!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ