Ρυθμιστής ο ΑΝΤ1 για τις καραμπόλες στην prime time

Μετά από καραμπόλες και ανατροπές στο παρά πέντε της πρεμιέρας , οριστικοποιούνται σταδιακά οι θέσεις μάχης που θα λάβουν οι βασικοί ανταγωνιστές στην prime time, που θυμίζει φέτος κινούμενη άμμο. Σε ρυθμιστή των εξελίξεων αναδεικνύεται ο ΑΝΤ1, ο οποίος με την απόφασή του να φέρει μια ώρα νωρίτερα (στις 20:00) την έναρξη της prime time με τη νέα του σειρά “Ήλιος” αλλά και με την μετακίνηση των “Άγριων Μελισσών” στις 22:00, άλλαξε τα δεδομένα του ανταγωνισμού και οδήγησε σε σούπερ ντόμινο αλλαγών τον προγραμματισμό των “απέναντι”.

Με βάση τον οριστικό σχεδιασμό του καναλιού του Αμαρουσίου, στις 21:00 θα μεταδίδονται οι δυο κωμικές σειρές “Παρουσιάστε” και “Φαμίλια” (τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί ποια θα μπει Δευτέρα – Τρίτη και ποια Τετάρτη – Πέμπτη). Παράλληλα οι “Άγριες Μέλισσες” θα έχουν αυξημένη διάρκεια κατά περίπου 10 λεπτά καθαρό χρόνο, που μαζί με τις διαφημίσεις θα αγγίζει συνολικά τη μιάμιση ώρα. Έτσι παρά την μετακίνησή τους στις 22:00, θα διεμβολίζουν και το επόμενο slot του “Big Brother” ενώ οριοθετούν και τη νέα ώρα έναρξης της late night ζώνης του ΑΝΤ1.

Το “Ενώπιος ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου τις Δευτέρες αλλά και οι εκπομπές “Special Report” και “The 2night show” επιστρέφουν σε νέα ώρα μετάδοσης, στις 23:30.

ΠΗΓΗ: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ