ΑΝΤ1: Οι μετακινήσεις στο πρόγραμμα και ο… μπαλαντέρ

Σε σημαντικό ανασχηματισμό του προγράμματος προχωρά ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν, με στόχο να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες εμπορικής εκμετάλλευσης των ψυχαγωγικών προγραμμάτων του. Επικρατέστερο σενάριο είναι η μετακίνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τις 19:30 στις 19:00, κάτι που θα επεκτείνει τη διάρκεια της prime time, δημιουργώντας επιπλέον χώρο για άντληση διαφημιστικών εσόδων.

Με βάση αυτόν τον σχεδιασμό το πρόγραμμα θα παίρνει τη σκυτάλη από τις ειδήσεις περίπου στις 20:00. Το πιθανότερο σενάριο είναι να προγραμματιστούν στη συνέχεια οι σειρές back to back, με εκκίνηση στο μισό της ώρας. Μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, θα παίρνει σκυτάλη η νέα δραματική σειρά “Ήλιος”, στις 21:00 οι κωμικές σειρές με δισεβδομαδιαία επεισόδια “Παρουσιάστε!” και “Φαμίλια”. Λίγο νωρίτερα φέρονται να μετακινούνται οι “Άγριες Μέλισσες”. Χωρίς να εγκαταλείπουν τη ζώνη ανταγωνισμού την οποία καθιέρωσαν, τα τεκταινόμενα στο Διαφάνι θα βγαίνουν στον αέρα λίγο μετά τις 22:15.

Σε άσο στο μανίκι, με πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης ενδέχεται να εξελιχθεί το “Ταξί”. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει στο τηλεπαιχνίδι δρόμου με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα καθημερινό slot μετάδοσης. Αφότου δουν τα πρώτα επεισόδια, οι ιθύνοντες θα κρίνουν την τύχη του “Ταξί”, που ενδέχεται να σηκώνει σημαία καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ως lead – in.

Οι οριστικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό θα ληφθούν μετά τις 20 Αυγούστου, οπότε οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 θα έχουν στα χέρια τους και τα πρώτα επεισόδια των νέων σειρών. Το βασικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τις εκπομπές off – peak θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσουν οι σειρές.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ