Άγριες Μέλισσες: Η Τρούμπα μετακομίζει στην Παλλήνη

Οι παραγωγοί της σειράς “Άγριες Μέλισσες” δεν φείδονται χρημάτων προκειμένου να κρατήσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα το σίριαλ που έκανε φέτος πάταγο.

Η αρχή έγινε όταν ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης των Κάπα Studios έστησε τον Ιούνιο του 2019 το χωριό Διαφάνι σε ένα χώρο 5 στρεμμάτων στην Παλλήνη. Ο ίδιος θα βάλει πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα χτίσει ξανά την Τρούμπα του Πειραιά αλλά και αυτή τη φορά στην Παλλήνη.

Η κακόφημη συνοικία θα ανάψει ακόμη μια φορά τα κόκκινα φανάρια της στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020, όταν θα αρχίσουν τα γυρίσματα, με τη Δρόσω να δουλεύει σε καμπαρέ – οίκο ανοχής, ψάχνοντας την τύχη της στο τραγούδι μετά το φευγιό της από το Διαφάνι. Τα σπίτια, τα καμπαρέ, τα μπαρ, τα χαμαιτυπεία και οι μπαρμπουτιέρες θα χτιστούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, δίνοντας άλλη διάσταση στο σίριαλ.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία παραγωγής του Γιώργου Καραγιάννη έχει ξοδέψει ήδη 6.000.000 ευρώ προκειμένου να χτίσει από το μηδέν ένα ολόκληρο χωριό στην Παλλήνη και να “μεταφέρει” τους τηλεθεατές στην επαρχία της Λάρισας του 1959.

ΠΗΓΗ: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ