Στη Φωλιά των Κου Κου: Ραντεβού τον Σεπτέμβριο – Ο επικός αποχαιρετισμός του Κρατερού -ΒΙΝΤΕΟ

Για τον Σεπτέμβριο ανανέωσαν το ραντεβού με το τηλεοπτικό τους κοινό ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Η Κατερίνα Καραβάτου εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο που πίστεψε σ’ αυτούς και τους τηλεθεατές ενώ ο Κρατερός Κατσούλης απήγγειλε… Φουρέιρα.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε: “Διάβασα κάτι που έγραψε μία Αμερικανίδα αρθρογράφος και συγγραφέας που λέει “αυτό που έχεις γίνει είναι το τίμημα που πλήρωσες για να πάρεις αυτό που ήθελες”. Συμφωνώ πολύ με αυτήν την άποψη και κοιτώντας τα πρόσωπα των συνεργατών όλα τα χρόνια που είμαστε εδώ στο Star, βλέπω ότι αυτά που μάλλον ήθελαν και είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπό τους και ελπίζουμε να εκπροσωπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων, είναι αγνά, αγαστά, αξιοπρεπή, πολύτιμα, είναι δουλεμένα με πάρα πολύ πάθος, με πολλή όρεξη και πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Και γι’ αυτό αυτό είναι που με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη .Η επιτυχία όλου του εγχειρήματος που πίστεψαν τόσοι άνθρωποι οφείλεται σ’ εσάς και πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς που ανταποκριθήκατε με αυτόν τον τρόπο, πραγματικά μέσα από την καρδιά μας, δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε αρκετά” είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής και για να ελαφρύνει το κλίμα πήρε τον λόγο ο Κρατερός Κατσούλης:

“Θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και θα σας πω “Ετεοκλή” από το “Επτά επί Θήβας”” αστειεύτηκε. “Τα υπόλοιπα όλα τα συγκινητικά τα είπε η Κατερίνα, αλλά δεν είναι αποχαιρετισμός, δνε είναι τέλος. Θα τα πούμε από τον Σπετέμβρη, θα σας διαβάσω κάποιους πολύ σοβαρούς και κάποιους πολύ πραγματικούς στίχους που με εκφράζουν” είπε και “απήγγειλε” το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα “Ραντεβού στην παραλία”.

Δείτε τα βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ