Mega: Τρεις σειρές και δύο σόου στο μενού του καναλιού

Με τρεις σειρές, δύο μουσικά σόου και ένα τηλεπαιχνίδι αναμένεται να “χτυπήσει” το Mega τη νέα σεζόν. Μετά από σαράντα κύματα λόγω ασάφειας σχετικά με το μπάτζετ και ενώ πληροφορίες έκαναν λόγο για ακόμα και για αναβολή της ένταξης νέου προγράμματος για τις αρχές του 2021, η διοίκηση του Mega πήρε από οικονομικής πλευράς το “πράσινο φως” και προχωρά τώρα σε οριστικές αποφάσεις για το νέο πρόγραμμα. Παρότι αρχικά κεντρική θέση στον σχεδιασμό είχε μία καθημερινή σειρά, το σχέδιο αυτό δεν ευοδώθηκε. Το σίριαλ, το οποίο υπέγραφε ο Γιώργος Κυρίτσης, ναυάγησε οριστικά μετά από μήνες διαπραγματεύσεων. Αρχικά υπήρχε ζήτημα με το κόστος που έφερε “παζάρια” ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής και στο κανάλι, το θέμα αυτό ξεπεράστηκε με μια μέση λύση και τελικά το deal τινάχθηκε στον αέρα για λόγους καλλιτεχνικούς.

Αντί της καθημερινής σειράς, το Mega προχωρά τώρα σε plan b, με συνολικά τρεις σειρές στο πρώτο μισό της σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, προς υλοποίηση οδεύει η νέα πρόταση που κατέθεσε η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση, για ένα ερωτικό δράμα με δύο έως τρία επεισόδια την εβδομάδα. Σε γυρίσματα μπαίνει προσεχώς και η νέα σειρά με στοιχεία κομεντί της Μυρτώς Κοντοβά, που θα πραγματελυεται σχέσεις, φιλίες, ερωτικά και επαγγελματικά μπερδέματα, με πρωταγωνιστή -μεταξύ άλλων- τον Μάκη Παπαδημητρίου, ενώ για το πρώτο μισό της σεζόν αναμένεται να κλείσει άλλη μία σειρά. Το αστυνομικό σίριαλ μυστηρίου “Απαγωγή” προορίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Παράλληλα, στο δίλημμα εκπομπή Αντώνη Ρέμου ή συνέχιση της εκπομπής “Σπίτι με…”, το Mega απαντά: και τα δύο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι αποφάσισε να ξεκινήσει τη σεζόν με το μουσικό σόου που έχει προτείνει ο Αντώνης Ρέμος, το οποίο θα είναι αφιερωμένο σε καλλιτέχνες και θα έχει διάρκεια δέκα επεισόδια. Έτσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν, το Mega θα επαναφέρει το επιτυχημένο κόνσεπτ των μουσικών εκπομπών που αναδείχθηκε μέσα στην καραντίνα, με καινούργια επεισόδια και μουσικές συμπράξεις.

Στο νέο πρόγραμμα του Mega, τέλος, θα ενταχθεί και ψυχαγωγικό πρωινό από τις 10 π.μ. έως τις 12μ.μ., για το οποίο υπέγραψε η Δανάη Μπάρκα, ενώ αναμένεται να στηθεί ομάδα με άλλα τρία πρόσωπα. Το απόγευμα θα υπάρξει και νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων που δεν θα βασίζεται σε ξένο φορμάτ, αλλά αποτελεί ελληνική “πατέντα”, ενώ στα σχέδια του καναλιού είναι και η υλοποίηση του “Gogglebox” όπου άνθρωποι της διπλανής πόρτας σχολιάζουν αυτά που βλέπουν την τηλεόραση.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ