My Style Rocks: Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει το μέλλον του σόου – ΒΙΝΤΕΟ

Στα γυρίσματα του Still Standing -Gold Edition βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μιλώντας για το My Style Rocks είπε ότι θα συνεχίσει με το ίδιο καστ.

“Πρώτη φορά που εμφανίστηκα στον ΑΝΤ1 ήταν το 2005 στα καλλιστεία όπου βγήκα Miss Hellas” είπε ενώ για την απόφασή της να παρουσιάσει το reality μόδας του ΣΚΑΪ είπε: “Πριν το My Style Rocks δεν το σκεφτόμουν πριν, ούτε ήθελα να το κάνω ούτε έλεγα πότε θα ξαναγυρίσω μετά το Mega Star, έχω να παρουσιάσω εκπομπή δέκα χρόνια τώρα, ούτε το σκεφτόμουν, προέκυψε μου άρεσε και άρχισα να το ξανασκέφτομαι”.

Για το My Style Rocks είπε: «Ήθελα να δω πώς πηγαίνει στα νούμερα τηλεθέασης και χαιρόμουν όταν ήταν πάρα πολύ καλά από την αρχή ως το τέλος. Δεν έχει ολοκληρωθεί, μείναμε λίγο στα μισά όσον αφορά στο My Style Rocks και θέλω να πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση… Ακούγονται διάφορα και θα ακούγονται πιστεύω. Η ενημέρωση που έχω μέχρι και σήμερα είναι ότι θα είναι η ίδια σύνθεση με κάποιες αλλαγές τις οποίες κι εγώ δεν γνωρίζω ακόμα… Δεν πήγα από το καμαρίνι μου να πάρω τα πράγματά μου ακόμη, τα έχω αφήσει εκεί. Οι συνεργάτες μου πήγαν, πήραν κάποια δικά τους πράγματα. Είναι μια κατάσταση που δεν περίμενε κανένας ότι θα βιώσουμε πανδημία και είναι ένα πρόγραμμα που έχει άμεση συσχέτιση με την αγορά. Είμαι πολύ χαρούμενη για τις κριτικές που πήρα ως παρουσιάστρια, γοητεύτηκα, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης” είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ