Ο Ζαχαράτος “μεταμορφώνεται” σε Χαρδαλιά και Τσιόδρα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Νίκο Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα για τα πλαίσια της νέας του παράστασης στο θερινό “Άλσος”. Σ​το Άλσος, ​αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, ​με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος, ​θα ​γρά​ψ​ει ​τη δική του ​ιστορία​ αυτό το καλοκαίρι. ​ Μετά τα συνεχή sold out ​σ​το Παλλάς, έρχεται με κέφι και μπρίο, για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, ​ στην μετά Κορονοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται από την επικαιρότητα. ​Δεν πρόκειται να ​ αφή​σ​ει τίποτα όρθιο…

Όπως αναφέρει “Για να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια παρέα που θα γελάσει θα τραγουδήσει και θα διασκεδάσει χωρίς όρια. Και γιατί όχι να ξορκίσουμε τον κορονοϊό, με την εθνική κορονοϊονοσάτιρα, την μπιμπελόγατα και το καψουροθήλυκο, την Μύριαμ Απλού που εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα της, το όνειρο και τη φαντασίωση για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας γονατιστή τον ‘Ύμνο του Χαρδαλιά’”.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ