J2US: Ποια είναι φαβορί για να αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα – Πώς αντέδρασε ο Μάριος Πρίαμος

Η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US για λόγους υγείας, ωστόσο ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό ποια θα την αντικαταστήσει. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”του OPEN είπε ότι δεν ήξερε ότι το χθεσινό θα ήταν το τελευταίο live για το ζευγάρι και ανέφερε ότι το έμαθε από την ίδια την Άσπα λίγο πριν ανεβάσει την ανάρτησή της στο facebook ότι δεν θα συνεχίσει στο σόου. Όπως είπε ο Μάριος, την τελευταία εβδομάδα η Άσπα ήταν πολύ καταβεβλημένη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πάντως αποκάλυψε ποιο πρόσωπο συζητά με την παραγωγή ώστε να αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα. “Έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι θα συμβεί. Σήμερα θα γίνει ένα μεγάλο μίτινγκ από την παραγωγή για το ποια θα αντικαταστήσει την Άσπα. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μοναδική γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει. Υπάρχει σαν ενδεχόμενο” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

“Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US πάρα πολύ. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Το πρόσωπο ενδιαφέρεται. Ήταν στις συζητήσεις για την κριτική επιτροπή αλλά τελικά δεν ήταν…” συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε στο βίντεο ποια θα είναι πιθανότατα η αντικαταστάτρια της Άσπας Τσίνα και πώς αντέδρασε ο Μάριος Πρίαμος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ