MasterChef: Εκρηκτικό κλίμα με μπηχτές και ίντριγκες – “Να πέσουν οι μάσκες…”

“Εκρηκτικό” αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο MasterChef. Το θέμα συζήτησης στο σπίτι θα είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση που θα πρέπει να ψηφίσουν οι διαγωνιζόμενοι. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στο STAR, οι περισσότεροι παίκτες μιλούσαν για τον Δημήτρη Μπέλλο κατηγορώντας τον ότι ασχολείται πολύ με την αγαπημένη του Μαρία και γενικότερα ότι τον επηρεάζει.

“Το μόνο που θέλω να ακούσω είναι τα λόγια του Γιώργου όταν θα λέει: «Θα χρησιμοποιήσω την κάρτα ασυλίας». Μόνο αυτό. Θέλω ότι έχει ειπωθεί γι’ αυτόν από το στόμα μου αλλά και από άλλους παίκτες ότι είναι κακός, ότι σκέπτεται μόνο τον εαυτό του, και άλλα τέτοια να επιβεβαιωθούν. Να πέσει η μάσκα και να αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά είναι. Το παίζει καλός, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί” δηλώνει από την πλευρά της η Μαρία.

Αίσθηση προκαλεί και η συζήτηση που έχει ο Γιώργος με τον Διονύση λίγο πριν από την ψηφοφορία. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακούγεται να λέει: “Με ενοχλεί που οι τρεις κοπέλες, η Μαρία, η Ντέμη και ο Μπέλλος, βάζω και τον Μπέλλο μέσα γιατί είναι πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας φτιάχνουν μια ομάδα. Ο Μπέλλος είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες εδώ μέσα. Για ποιο λόγο δεν παίζεις μαγειρικά; Έχει ερωτευθεί; Δε θα αφήσω ένα 20χρονο να τα κάνει όλα… χάλια στο MasterChef”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ