MasterChef: Η αποκάλυψη του Ηρακλή για τον Διονύση – Το άγνωστο περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες

  Συγκίνησε ο Ηρακλής Αποστολίδης από το MasterChef στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” , καθώς, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με τον Διονύση Πρόιο. Ο Διονύσης έχει χάσει τον γιο του σε τροχαίο στη Μύκονο και από τότε, όπως έχει εξομολογηθεί, η ζωή του δεν είναι ποτέ ξανά η ίδια.

«Με τον Διονύση συζητούσαμε ατελείωτες ώρες, είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ένα βράδυ στις αρχές του παιχνιδιού τον φίλησα στο κούτελο για καληνύχτα και τότε πετάχτηκε από το κρεβάτι και μου είπε ότι το ίδιο πράγμα έκανε ο γιος του. Σίγουρα είναι ένα άτομο που θέλω να συναντήσω μετά το παιχνίδι. Μας έδεναν πολλά πράγματα. Τον Διονύση τον αγαπώ ως άνθρωπο, είναι εξαιρετικός» δήλωσεο Ηρακλής Αποστολίδης στο TV Έθνος.

Αναφερόμενος στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής είπε ότι δεν γνωρίζει αν ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης βρεθούν στον τελικό. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε εάν αυτοί οι δύο αξίζουν να είναι στον τελικό, απάντησε: “Ναι, αν και θα ήθελα και τον Μπέλλο τον τελικό. Οι δύο Σταύροι είναι πολύ δυνατοί μάγειρες, ειδικά ο Σταύρης είναι ένα τεράστιο βιβλίο γνώσεων” .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ