O Χρήστος Νικολόπουλος στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Έκανα λάθος που δεν πήγα να δω τον Καζαντζίδη πριν πεθάνει

O Χρήστος Νικολόπουλος ήταν o καλεσμένος του “Ενώπιος Ενωπίω” της Δευτέρας με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον σπουδαίο Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και στην κόντρα που είχαν. “Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν ένας θρύλος του τραγουδιού. Εγώ αγαπούσα υπερβολικά τον πατέρα μου. Ο Καζαντζίδης ήταν μια ιδιόμορφη περίπτωση, είχε τις καλές του στιγμές, στην παρέα ήταν πολύ καλός, με χιούμορ… Αλλά είχε και κάποια προβλήματα ψυχολογικά, κάποιες ανθρωποφοβίες, κάποιες έντονες υποψίες για πάρα πολλούς ανθρώπους και κάποιες φορές και εναντίον μου, υποψίες δηλαδή, ότι είμαι άνθρωπος του Μάτσα, τότε που είχε την κόντρα με την εταιρεία. Ενώ εγώ, αντιθέτως, κάποια στιγμή του είπα “κάνε μου πληρεξούσιο να κάνω εγώ μήνυση στον κύριο Μάτσα για να απελευθερωθείς”. Μέχρι σε αυτό το σημείο τον αγαπούσα, να χαλάσω εγώ τη σχέση μου με την εταιρεία για να τον στηρίξω. Και κάποια στιγμή, κάποιοι δημοσιογράφοι τον τσίγκλησαν που λένε και άρχισε να λέει λόγια για μένα. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι έλεγε άσχημα λόγια για τον πατέρα μου, προσέβαλε τον πατέρα μου. Του είχα φοβερή αδυναμία. Σε σημείο που τον έπαιρνα για να μου δίνει την ευχή του. Μου άρεσε να μου δίνει την ευχή του. Τον ειδοποίησα μία, δύο φορές. Κάποια στιγμή, άνθρωπος είμαι κι εγώ, είπα κι εγώ κάτι, μετά πήρε φόρα αυτός και άρχισε να λέει χειρότερα” περιέγραψε ο γνωστός συνθέτης.

“Αυτό που έκανα εγώ και δεν το γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι έκανα ασφαλιστικά μέτρα να σταματήσει να με βρίζει. Γιατί μετά έβριζε και την οικογένειά μου και εμένα προσωπικά. Πήγαμε στο δικαστήριο, ζητούσα να σταματήσει να με βρίζει” πρόσθεσε.

“Δικαιώθηκα δικαστικά και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, καθόλου. Έχω δύο συμβολαιογραφικές πράξεις του Καζαντζίδη, ο οποίος μου ζητάει συγγνώμη, ότι έγινε από εξωγενείς παράγοντες η παρεξήγηση. Φαντάζομαι ότι ο περίγυρός του δημιούργησε αυτό το πρόβλημα. Επειδή έβλεπαν ότι είχα πάρει τον δρόμο μου και αναδείχθηκα μόνος μου. Εγώ με τον Καζαντζίδη δούλεψα 1,5 σεζόν και μας συνέδεσαν τόσο πολύ, ενώ με τον Νταλάρα δούλεψα 10 χρόνια μαζί” σημείωσε. Ο Χρήστος Νικολόπουλος εξομολογήθηκε πως μετά την κόντρα αυτή δεν ξαναμίλησαν.

“Ο Καζαντζίδης ζήτησε να με δει και αρνήθηκα. Έκανα λάθος που δεν πήγα να τον δω λίγο πριν πεθάνει” είπε ο κ. Νικολόπουλος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ