Masterchef: Έξαλλη η Μαρία με την επιστροφή των συμπαικτών της- ΒΙΝΤΕΟ

Στην κουζίνα του Masterchef επέστρεψαν οι 15 πρώην παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής προκειμένου να διεκδικήσουν το εισιτήριο επιστροφής στο σπίτι του παιχνιδιού με το πιάτο που θα ετοιμάσουν.

«Έχουμε μία ποδιά για την καλύτερη προσπάθεια από τις 15. Εμείς θα παρακολουθήσουμε όση ώρα μαγειρεύετε, θα δοκιμάσουμε όλα τα πιάτα και η καλύτερη προσπάθεια θα πάρει αυτήν εδώ την ποδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η Μαρία Μπέη, ωστόσο, αντέδρασε στο άκουσμα της απόφασης της παραγωγής λέγοντας πως «οι κανόνες είναι κανόνες, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του άλλου έτσι».

«Είμαστε εδώ σχεδόν τρεις μήνες και δεν ανέχομαι, δηλαδή, μου έρχεται μεγάλο ζόρι να μπει κάποιος παίκτης, ο οποίος μπορεί να έχει φύγει και 20ος, έχει περάσει ήδη δύο μήνες έξω από το σπίτι, έχει δει πράγματα περισσότερα από εμάς και απλά επιστρέφει με νέες γνώσεις, με νέες πηγές που εμείς εδώ δεν έχουμε, να έρθει κάποιος και να το παίξει σε μένα, προσωπικά στη Μαρία, μάγκας. Θα τον σφάξω στο γόνατο, όποιος και να είναι. Δεν με νοιάζει αν έχει δέκα χρόνια εμπειρίας ή αν με περνάει 40 χρόνια ηλικιακά, θα τον σφάξω στο γόνατο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπέη.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ