“8 Λέξεις”: Το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω- κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών

Εκπλήξεις και νέα πρόσωπα κρύβουν τα νέα επεισόδια της σειράς «8 λέξεις» που ετοιμάζονται για τον ΣΚΑΪ. Ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου μέσα από ένα instagram event, που είχε προαναγγείλει το κανάλι του Φαλήρου, έδωσε τα απόλυτα spoilers για τη συνέχεια.

Ο επιτυχημένος δημιουργός αποκάλυψε ότι μόλις ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ένα καινούριο πρόσωπο θα μπει στη σειρά που θα φέρει τα πάνω- κάτω. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν θέλησε να αποκάλυψε λεπτομέρειες του ρόλου, το μόνο που είπε χαριτολογώντας είναι ότι δεν θα είναι δολοφόνος. Θα είναι ο… καλός και θα συνδέεται με την Ιφιγένεια Τζόλα.

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε, επίσης, ότι έχουν γίνει κάποια γυρίσματα και λείπουν μόνο μερικές σκηνές για να ολοκληρωθούν, όπως μία σημαντική σκηνή που είχε προγραμματιστεί σε κότερο στην Αθήνα. Εκεί θα δούμε τον Φοίβο να…πυροβολεί τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος θα τραυματιστεί και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η συγκεκριμένη σκηνή θα γυριζόταν στις 15 Μαρτίου, δηλαδή μόλις δύο ημέρες πριν ανακοινωθούν τα πρώτα περιοριστικά μέτρα.

Η Πέμη Ζούνη, από τη δική της πλευρά, δήλωσε ότι η μικρή Τζουλιάνα θα βρει την άκρη και θα βρεθεί και πάλι κοντά της και ότι ο κύκλος της με τον Μάρκο δεν έχει κλείσει ακόμη…

Όλοι οι πρωταγωνιστές εξέφρασαν πόσο πολύ τους λείπουν τα γυρίσματα και αδημονούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους αλλά δεν παρέλειψαν να υπενθυμίσουν ότι όλοι μένουμε σπίτι για να είμαστε ασφαλείς.

Πηγή: TV ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ