Άγριες Μέλισσες: Όλη η αλήθεια για τα γυρίσματα της σειράς – ΒΙΝΤΕΟ

Σε αποκαλύψεις για το τι πραγματικά θα συμβεί με τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» προχώρησε η εκπομπή «το Πρωϊνό» με τη Φαίη Σκορδά. Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις περασμένες ημέρες και τα οποία έκαναν λόγο για μυστικό e-mail που έφτασε στα χέρια των συντελεστών της σειράς και το οποίο ενημέρωνε ότι ξεκινούν τα γυρίσματα αμέσως μετά το Πάσχα, στις 21 Απριλίου.

Όπως είπε ο Άρης Καβατζίκης, «δεν υπάρχουν σχέδια ούτε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα γυρίσουν οι ηθοποιοί και στο πλατό στα στούντιο Κάπα και στο Διαφάνι για τα εξωτερικά γυρίσματα. Αυτό το μυστικό e-mail που γράφτηκε ότι κυκλοφορεί είναι ψευδές, είναι fake news. Και θα πρέπει να καταλάβουμε κάτι πολύ ανθρώπινο που δεν το σκέφτεται κανείς από αυτούς που διαδίδουν και αναμεταδίδουν αυτήν την ψευδή είδηση. Σκεφτείτε ότι σε ένα γύρισμα είναι πολλοί άνθρωποι και πάρα πολλές οι σκηνές που ένας άνθρωπος είναι σε επαφή με έναν άλλον. Άρα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για έναρξη γυρισμάτων τουλάχιστον μέχρι και τις 27 Απριλίου που θα είμαστε ακόμα υπό περιορισμό».

Μάλιστα, η εκπομπή απηύθυνε ερώτημα στον διευθυντή του προγράμματος του ΑΝΤ1 κ. Ποφάντη σχετικά με όσα κυκλοφόρησαν και έλαβαν την εξής απάντηση: «Δεν ισχύει αν δεν δώσει πράσινο φως η κυβέρνηση για άρση των περιορισμών, δεν θα προγραμματίσουμε τίποτα. Είναι φυσικό ο παραγωγός να συζητάει για κάποια σενάρια ετοιμότητας και επανεκκίνησης κάποια στιγμή».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ