Masterchef: Η συγκίνηση της Μαρίας με τα αδέλφια της – Γιατι έβαλε τα κλάματα – ΒΙΝΤΕΟ

Την διαφωνία που είχε η οικογένειά της με την ενασχόλησή της με τη μαγειρική θυμήθηκε στο χθεσινό τεστ δημιουργικότητας του Masterchef η Μαρία, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αφορμή στάθηκαν τα πολύ καλά λόγια που άκουσε από τον Πάνο Ιωαννίδη.

«Είσαι στην ομάδα μου και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βλέπω εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι προσπαθείς πολύ και έχεις ωραία πιάτα και χρησιμοποιείς καινούριες τεχνικές που μαθαίνεις. Και αυτό είναι πάρα πολύ καλό, χαίρομαι ιδιαίτερα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Χαίρομαι που είμαι στην ομάδα σου, σε έχω ξεχωρίσει. Για εσένα παλεύω να σε βγάλω ασπροπρόσωπο», δήλωσε η Μαρία, με τον γνωστό σεφ να της απαντά «για σένα παλεύεις και εμένα θα με βγάλεις ασπροπρόσωπο ούτως ή άλλως αν παλεύεις για σένα και το κάνεις καλά».

«Σήμερα σκεφτόμουν τα δύο μου αδέλφια που φεύγοντας δεν είχα και την καλύτερη σχέση. Γενικά, ήταν κατά της επιλογής μου να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Παρολ’ αυτά όταν έμαθαν για τη συμμετοχή μου στο Masterchef χάρηκαν πάρα πολύ. Και όταν ήμουν στην Αθήνα στο bootcamp επικοινωνήσαμε και νομίζω ότι μέχρι τώρα αυτή είναι η δύναμή μου. Κάθε βράδυ τους μιλάω παρόλο που δεν είναι δίπλα μου, τους λέω τα λάθη μου, τους λέω καληνύχτα και πέφτω για ύπνο. Σηκώνομαι το πρωί και έρχομαι εδώ να μαγειρέψω» είπε φανερά συγκινημένη η νεαρή μαγείρισσα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ