Masterchef: Η ατάκα της Κατερίνας που κόντεψε να πνίξει τον Γιώργο – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη ήταν το έπαθλο της ομαδικής δοκιμασίας του Masterchef και το οποίο κέρδισαν οι παίκτες της μπλε ομάδας. Όμως, μία ατάκα της Κατερίνας κατά τη διάρκεια του δείπνου, παραλίγο να πνίξει τον Γιώργο που δεν πίστευε στα αυτιά του αυτό που άκουγε.

«Έχω την αίσθηση ότι τρέχει κάτι εδώ, κάτι βαθύ με νόημα, με συναίσθημα ή καταλαβαίνω λάθος» ρώτησε ο Γιάννης Αποστολάκης απευθυνόμενος στον Γιώργο. «Δεν ξέρω, να ρωτήσεις την Κατερίνα γιατί τρώω» απάντησε ο Γιώργος.

«Μην αγχώνεσαι, θα τα πούμε… γιατί σκοπεύω να κάτσω πάρα πολύ. Η γιαγιά μου έλεγε όσο αραιώνουν τα σκόρδα, τόσο χοντραίνω. Οπότε κατάλαβες», συμπλήρωσε η Κατερίνα.

«Σκοπεύεις να χοντρύνεις»,την ρώτησε η Μαρία. «Όχι, σκοπεύω να σας διώξω όλους», είπε η Κατερίνα με τον Γιώργο να καταπίνει στραβά το φάγητό του μόλις άκουσε την συγκεκριμένη ατάκα.

«Αυτά τα λόγια που άκουσα έρχονται στο μυαλό μου σαν κάποια εικόνα ταινίας που μπορεί να συμβαίνουν, μη πραγματικά. Αν η Κατερίνα καταφέρει να φτάσει στον τελικό, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα γιατί για να το κάνει σημαίνει ότι θα αξίζει και θα είμαι και μαζί της», σχολίασε ο Γιώργος στην κάμερα του Masterchef.

«Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα για ερασιτέχνης μαγείρισσα, κομμώτρια είναι το επάγγελμά της, δεν περίμενα σε καμία των περιπτώσεων να φτάσει μέχρι εδώ και τα πιάτα τις είναι “πιατάρες”. Η εξέλιξή της είναι ανοδική, οπότε μπορεί να είναι η μάγισσα του σπιτιού αλλά τα πάει καλά. Χαίρομαι μαζί της, δεν χαίρομαι όταν μου δημιουργεί πρόβλημα, μπαίνει μέσα στα πόδια μου. Φαίνεται ότι αγαπάει τη μαγειρική γιατί βγαίνει και στα πιάτα της και φαίνεται η εξέλιξή της. Όχι ότι είναι η καλύτερή μου να δουλεύω με την Κατερίνα αλλά όσες φορές δουλεύω μαζί της τα έχουμε πάει τέλεια, και σε συνεργασία και σε αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Γιώργος, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο πάσα στο Γιάννη Αποστολάκη να τους ρωτήσει με νόημα: «γιατί δεν τα πάτε τέλεια σε όλα , σε προσωπικό επίπεδο, δεν μιλάω σε ερωτικό».

«Παρόλο που λένε ότι τσακωνόμαστε σαν ζευγαράκι, μου έχουν ξαναπεί τα παιδιά ότι μπορεί να σε γουστάρει ή να έχει απωθημένο… Η καρδιά μου είναι ταγμένη αλλού, δεν μπορώ να της την χαρίσω. Παρόλ’ αυτά δεν ξέρω σε άλλες συνθήκες τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Δυστυχώς για την Κατερίνα τον έρωτά μου τον έχω βρει, οπότε, δεν μπορώ να ενδώσω. Εκεί το χαλάμε λίγο», διευκρίνισε ο Γιώργος.

Τότε, η Κατερίνα μαλάκωσε λίγο, λέγοντας μάλιστα και ευχαριστώ στον συμπαίκτη της με τον οποίο δεν δείχνει να τα βρίσκει σε κανένα επίπεδ. «Θεωρώ ότι στη χθεσινή δοκιμασία ήρθαμε πιο κοντά μαγειρικά και ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον. Και για αυτό τον ευχαριστώ για τα ωραία του λόγια, με τιμούν αυτά που λέει, ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι. Είναι πολύ γλυκό εκ μέρους του», ανέφερε χαρακτηριστικά.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ