Κορονοϊός: Το μήνυμα του STAR πριν από την προβολή της ταινίας Contagion – ΒΙΝΤΕΟ

Χρειάστηκε να περάσουν εννέα χρόνια για να γίνει trend η ταινία του Στίβεν Σόντεμπεργκ, “Contagion” που προβλήθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από το Star Channel φροντίζοντας τόσο πριν από την έναρξη της όσο και στα διαφημιστικά διαλείμματα να προβάλει ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Κατ’ αρχήν πολλοί έχουν χαρακτηρίσει λόγω κορονοϊού την ταινία προφητική, καθώς αναφέρεται σε έναν θανατηφόρο ιό, που μπορεί να αφανίσει ολόκληρη την ανθρωπότητα και η παγκόσμια φαρμακευτική κοινότητα κάνει αγώνα δρόμου για να βρει το σωστό εμβόλιο και να σταματήσει τον γενικό πανικό, που έχει κυριεύσει τον πλανήτη από άκρη σε άκρη. Ερευνητές ελέγχου επιδημιών, ο στρατός, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας αλλά και απλοί πολίτες κινητοποιούνται και προσπαθούν να ανακαλύψουν την προέλευση του ιού και συνεπώς τη θεραπεία προτού να είναι πολύ αργά.Η ταινία έχει ένα αρκετά πλούσιο κάστινγκ ηθοποιών που πρωταγωνιστούν, όπως: Μαριόν Κοτιγιάρ, Ματ Ντέιμον, Λόρενς Φίσμπερν, Τζουντ Λο, Γκουίνεθ Πάλτροου, Κέιτ Γουίνσλετ, Έλιοτ Γκουλντ, Τζον Χοκς.

Στο μήνυμα του καναλιού, λοιπόν, αναφερόταν: “Η ταινία Contagion που μεταδίδεται, προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2011. Το σενάριο, που είναι επιστημονικής φαντασίας, αναφέρεται σε μία πανδημία που ξεκινάει από την Κίνα και γίνεται απειλή για ολόκληρο τον πλανήτη μας. Η υπόθεση ολοκληρώνεται με ένα αισιόδοξο μήνυμα για την ανθρωπότητα. Η ταινία μεταδίδεται απόψε μετά από ενδιαφέρον πολλών τηλεθεατών μέσα στις συνθήκες της πραγματικής πανδημίας που βιώνουμε όλοι μας. Εξαιτίας της ομοιότητας ορισμένων γεγονότων της ταινίας με την τρέχουσα κατάσταση, το περιεχόμενό της για κάποιους ενδέχεται να είναι δυσάρεστο”.

Δείτε το μήνυμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ