Masterchef: Ο παίκτης που “έβγαλε από τα ρούχα” του τον Κουτσόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλος έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τη συμπεριφορά που είχε ο Ηλίας Κιαζόλι. Συγκεκριμένα, ο παίκτης κλήθηκε να παρουσιάσει στους κριτές το πιάτο που είχε ετοιμάσει, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του λέει ότι περίμενε κάτι πιο δημιουργικό. «Ηλία, όταν δεσμεύεσαι από το ζητούμενο να είναι απλό, θεωρώ ότι εγκλωβίζεσαι εκεί και αυτό που κάνεις είναι μία όμορφη, σωστή εκτέλεση σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Ο συνδυασμός των γεύσεων είναι μία χαρά αλλά στο τεστ δημιουργίας δεν είναι κάτι εντυπωσιακό», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Ηλία να του απαντάει ότι μέσα σε 45 λεπτά δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο, αν και θα το ήθελε.

Τότε, ο κριτής «βγήκε από τα ρούχα του» και φανερά εκνευρισμένος του είπε:

«Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Θα το πω για μία τελευταία φορά. Τις δοκιμασίες, τους χρόνους και τα ζητούμενα, είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε. Όποιος μπορεί να ανταποκριθεί στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί αλλά να την κρατάει για τον εαυτό του. Στον τελικό θα οδηγηθεί αυτός, τον οποίο εμείς με την κριτική μας, παρουσία όλων, θα κάνει και θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα ανάλογα με το ζητούμενο. Μάντεψε, ποιος είναι εδώ για να κρίνει τα πιάτα σας».

«Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω», κατέληξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ