8 Λέξεις: Η πρόταση γάμου που θα αλλάξει τις ισορροπίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου, “8 Λέξεις”. Η Ναυσικά είναι ανακουφισμένη μετά το αίσιο τέλος στην περιπέτεια της μικρής Τζουλιάνας, που βρισκόταν παγιδευμένη στο σπίτι ενός άνδρα. Ο Μάρκος απειλεί τη διευθύντρια του ιδρύματος και καταφέρνει να πάρουν την μικρή για λίγες ημέρες στο σπίτι, ενώ αποφασίζουν να κάνουν μια γιορτή. Στη γιορτή ο Μάρκος θα κάνει πρόταση γάμου στη Ναυσικά. Όμως η ξαφνική επίσκεψη της Αντριάνας αποσυντονίζει τον Μάρκο. Η νόνα προτρέπει την Ναυσικά να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον Μάρκο. Αλλά κατά βάθος πιστεύει ότι θα πάει χαμένη γιατί ο Μάρκος δεν μπορεί να μείνει πιστός σε μια γυναίκα. Η Αλίκη εξομολογείται στον Έκτορα ότι είναι ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κανονική σχέση.

Η Σμαράγδα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση καθώς συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πουλήσει το ατελιέ της, αλλιώς τα χρέη της θα την οδηγήσουν στη φυλακή.

Ο Οδυσσέας και η Έρση επιστρέφουν στο ατελιέ έπειτα από τη φωτιά και έχουν να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες, ειδικά από τη στιγμή που δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από τις οικογένειές τους.

Πηγή: TV Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ