Κορονοϊός: Με συμπτώματα η Σοφία Φαραζή – ΒΙΝΤΕΟ

Συμπτώματα του κορονοϊού εμφάνισε η Σοφία Φαραζή, όπως ανακοίνωσε η ίδια στους followers της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται ξαπλωμένη και γράφει χαρακτηριστικά: «Δέκατα έχω, βήχα έχω, κόπωση και πονοκέφαλο έχω» απευθύνοντας έκκληση στον καλό της συνάδελφο και φίλο Θανάση Αλευρά να της βάψει τα μαλλιά .

Λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε άλλη μια φωτογραφία, στην οποία επισημαίνει ότι ακολουθεί τις συμβουλές τους γιατρού της αλλά ότι δεν είναι σίγουρη αν έχει νοσήσει καθώς δεν έχει κάνει την εξέταση.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον. Ο γιατρό μου με συμβούλευσε να παραμείνω σπίτι και να μην έρθω σε επαφή με κανέναν. Τα συμπτώματα είναι ίδια με του ιού, αλλά χωρίς εξέταση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Το αντιμετωπίζουμε όμως σαν να νοσώ, για το καλό όλων. Να σας πω ότι, επηρεασμένη με όσα ακούμε και βλέπουμε, στην αρχή των συμπτωμάτων με έπιασε ένας μικρός πανικός. Ήθελα να εξεταστώ και να μάθω. Ο φόβος μου ήταν κυρίως για τους γονείς μου. Αν το έχω; Αν τους έχω κολλήσει; Όμως η συγκεκριμένη κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία. Παίρνουμε μια ανάσα, αφήνουμε χώρο στα νοσοκομεία για αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη και μένουμε σπίτι, για το καλό μας και κυρίως για το καλό των συγκατοίκων μας. Και με το συγκάτοικος εννοώ όλους όσους μοιραζόμαστε τούτο τον κόσμο» , έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Φαραζή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ