Κορονοϊός: Με γάντια η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό έλαβε η Ελένη Μενεγάκη. Η τηλεοπτική βασίλισσα και οι συνεργάτες της, προκειμένου να προφυλαχθούν από την εξάπλωση της νόσου, μπήκαν στο στούντιο, φόρεσαν μωβ γάντια και βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα κρατώντας βέβαια τις απαραίτητες αποστάσεις ο ένας από τον άλλον.

Μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια προέτρεψε τους τηλεθεατές να μείνουν στο σπίτι. «Το λέμε από την προηγούμενη εβδομάδα, δεν το λέμε ως ειδικοί, το λέμε ακούγοντας τους ειδικούς. Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Εμείς δεν είμαστε τώρα σπίτι, είμαστε στη δουλειά και προσπαθούμε εδώ πέρα μέσα να κρατάμε ό,τι μπορούμε περισσότερο, αυτά που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλά και να μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε… όσο θα είμαστε. Γιατί όπως βλέπετε, πολλές εκπομπές δεν υπάρχουν, άλλοι λένε θα έρθουμε σε δύο μέρες, άλλοι λένε θα κλείσουμε 15 μέρες γιατί είχαμε κρούσμα…Κανείς μας δεν ξέρει, το ζούμε μαζί»ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτό που κάνουμε από την περασμένη εβδομάδα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο είμαστε εδώ είναι να συνεχίσουμε, και εμείς και εσείς, να ενημερωνόμαστε, να ανοίγουμε τα μάτια μας, να μαθαίνουμε ό,τι καινούριο βγαίνει. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα είμαστε μία εκπομπή που θα κάνουμε γέλιο και πλάκα και θα περνάμε όπως περνούσαμε, όμως θα είμαστε παρέα, θα είμαστε μαζί και σε αυτό», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ