Η συγκινητική εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου στο «Ενώπιος Ενωπίω» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο καλεσμένος του «Ενώπιος Ενωπίω» της Δευτέρας με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Μίλησε, επίσης, για τις συμπτώσεις που τον έφεραν στη θεατρική σκηνή, τις πρώτες του δουλειές στην τηλεόραση, τις γυναίκες της ζωής του και τη σχέση με τον γιο του.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Α’ μέρος

B’ μέρος

Γ’ μέρος

Έχει μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι με το “Στην υγειά μας” αλλά πριν να γίνει παρουσιαστής εκπομπών, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε κατακτήσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού με τον ρόλο τους στους “Απαράδεκτους” όπου συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Γιάννη Μπέζο και τον αείμνηστο Βλάση Μπονάτσο.

Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 9 Μαρτίου 1955. Κόλλησε το μικρόβιο του κινηματογράφου στην ηλικία των 10-11 ετών, όταν δούλευε σε θερινό κινηματογράφο στον Κορυδαλλό, όπου πουλούσε πράγματα στα διαλείμματα της προβολής. Μπορεί να έβλεπε το ίδιο έργο και 10 φορές. Ωστόσο ο ίδιος δεν σκέφτηκε ποτέ να γίνει ηθοποιός. Έχει πει ότι ήταν πολύ αντικοινωνικός και ντροπαλός. Στην ηλικία των 14-15 ετών η οικογένειά του μετακόμισε στην Καλλιθέα. Ενώ σκεφτόταν μεγαλώνοντας να κάνει ένα μοναχικό επάγγελμα, η τύχη έφερε διαφορετικά τα πράγματα για τον ίδιο. Ήταν μία κοπέλα που του άρεσε στη γειτονιά του η οποία σπούδαζε ηθοποιός και ήταν εξαιτίας της που ο Σπύρος Παπαδόπουλος έφθασε στην πόρτα δραματικής σχολής.

Έχει παίξει στο θέατρο, έγραψε ιστορία με τους «Απαράδεκτους» και τη φράση του “τι έγινε ρε παιδιά”, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλα αγαπημένα σίριαλ αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες. Έχει παρουσιάσει τα τηλεπαιχνίδια “Χρυσή κάρτα”, “Κόντρα πλακέ”, “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” και “Τοις μετρητοίς”, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το “Στην υγειά μας”. Ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα, με την οποία πήραν διαζύγιο έπειτα από 25 χρόνια γάμου. Σύντροφός του είναι η ηθοποιός Νικολέτα Κατσαηλίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ