Άγριες Μέλισσες: Ο έρωτας του Μελέτη και της Πηνελόπης θα μείνει ανικανοποίητος

Για τους ρόλους τους στη σειρά “Άγριες Μέλισσες” μίλησαν δύο από τους πρωταγωνιστές, οι Γιώργος Γεροντιδάκης και Μαρία Πετεβή, στο TV Kους Κους, τονίζοντας πως ο έρωτας του Μελέτη και της Πηνελόπης θα μείνει ανικανοποίητος.

Απαντώντας στο ερώτημα αν θα αντιδράσουν στον Δούκα και θα ζήσουν τον έρωτα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης σημειώνει: “Όλο αυτό είναι ανικανοποίητο, όπως και όλοι οι μεγάλοι έρωτες. Εγώ εύχομαι να εναντιωθεί ο Μελέτης στον Δούκα και στο κατεστημένο που έχει ο τελευταίος δημιουργήσει στο Διαφάνι. Θα αποφασίσει, ωστόσο,τι θα κάνει”. Επίσης, η Μαρία Πετεβή είπε από την πλευρά της: “Πραγματοποιήθηκε ένα μέρος του έρωτά τους, κάνοντας σεξ, το σώμα της Πηνελόπης δεν άντεξε, πρόδωσε ηθικές αξίες, οικογένεια. Αυτά τα παιδιά δεν ξέρω τι θα κάνουν. Μέχρι το επεισόδιο που έχω, δεν τον ζουν τον έρωτά τους κανονικά. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι εύκολο να είναι μαζί να ζουν τον έρωτα.

Όσο για το τι κρύβεται πίσω από αυτό που βλέπουμε στις οθόνες μας απάντησαν: “Πολύωρα γυρίσματα, πολλές ώρες διαβάσματος. Πολλοί από εμάς έχουμε και παραστάσεις. Είμαστε μηχανές που παράγουμε λόγια και προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο καλά γίνεται τη δουλειά μας” ανέφερε ο τηλεοπτικός Μελέτης, ενώ η συμπρωταγωνίστριά του Πηνελόπη υπογράμμισε: “Τα λόγια είναι δύσκολα, αλλά το πιο δύσκολο είναι ότι μπορεί να γυρίσουμε την ίδια μέρα σκηνές από διαφορετικά επεισόδια, γκρουπάρουμε ανάλογα με τον χώρο. Αυτό είναι πολύ δύσκολο, καθώς πρέπει να θυμάσαι το ψυχολογικό ρακόρ του λόγου. Εγώ διαβάζω όλο το σενάριο για να με βοηθήσει στις σκέψεις μου και στο πώς θα αποτυπώσω την κάθε σκηνή. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο χρόνος είναι πιεσμένος, οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ