Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1«Άγριες Μέλισσες» , που έχει «μαγέψει» το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Κυπραίος, μετά την αποκάλυψή του στη Λενιώ, ξεχύνεται να βρει τη Σμαρώ τη μάντισσα, προκειμένου να αποδείξει την απάτη της. Ανέλπιστος σύμμαχος στις έρευνες του… ο Κυριάκος, ο κλαριντζής. Παράλληλα, το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Λενιώ ευθύνεται για τον φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά. Η Μυρσίνη νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτό της αλλά και ο Μιλτιάδης που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου, ν’ απομακρύνεται απ’ το νεκρό γιο του.

Απ’ την άλλη, ο Δούκας είναι καταρρακωμένος με την υποψία πως σκότωσε άδικα τον ανιψιό του. Η Δρόσω και η Ασημίνα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν την επίθεση και την καχυποψία πολλών ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να βρει τη Σμαρώ και τον συνεργό της, τον Ευθύμη. Η χαρά του, όμως, δεν κρατάει πολύ καθώς οι δυο απατεώνες καταφέρνουν να το σκάσουν την ίδια ώρα που η Λενιώ, συντετριμμένη απ’ τις τύψεις μπροστά στη θέα του Λάμπρου, ετοιμάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ