Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Ποια συμβουλή έδωσε η Έλενα Ακρίτα στον Τάσο Τρύφωνος

Μία μεγάλη πρόκληση κατάφερε να κερδίσει ο Τάσος Τρύφωνος παρουσιάζοντας τον “Πιο Αδύναμο Κρίκο”, ακολουθώντας τη συμβουλή της πρώτης παρουσιάστριας του τηλεπαιχνιδιού, Έλενας Ακρίτα.

Όπως εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής στο περιοδικό People, η Έλενα Ακρίτα τον συμβούλευσε “Μην αντιγράψεις εμένα ή την Αγγλίδα, κάν’ το δικό σου’’. Στη συνέντευξή του ο Τάσος Τρύφωνος τόνισε σχετικά: “Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος ξεκίνησε την εποχή που εργαζόμουν κι εγώ στο Mega, στην εκπομπή Prive της Έλενας Κατρίτση. Φυσικά θυμάμαι τον αντίκτυπο που είχε η Έλενα Ακρίτα ως σκληρή παρουσιάστρια, όμως δεν προσπάθησα να τη μιμηθώ, γιατί πολύ απλά αυτή ήταν η δική της συμβουλή όταν την πήρα τηλέφωνο για να της πω ότι θα παρουσιάσω τον Αδύναμο Κρίκο στην Κυπριακή Τηλεόραση. Μου είπε χαρακτηριστικά: “Μην αντιγράψεις εμένα ή την Αγγλίδα, κάν’ το δικό σου’’.”

Όπως επεσήμανε: “Μου αρέσει που ομολογουμένως κέρδισα το στοίχημα. Ευχαριστώ την Έλενα Ακρίτα, διότι είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ βαθύτατα και έχουμε μια υπέροχη σχέση. Σκέψου πόσο βαρύ ήταν να αναβιώσεις ένα θρυλικό παιχνίδι γνώσεων σε φορμάτ του BBC που έχει προβληθεί σε 55 χώρες και με μια παρουσιάστρια στην Ελλάδα η οποία έχει γράψει ιστορία. Όταν το σκεφτόμουν η πίεση ήταν αφόρητη. Το πρώτο διάστημα που παρουσίαζα το παιχνίδι ένιωθα άρρωστος, προσπαθούσα να βρω την ισορροπία μου. Σήμερα, μετά από 500 και πλέον επεισόδια σε Ελλάδα και Κύπρο χαίρομαι για την αποδοχή του κόσμου και είναι σημαντικό πως οι νεότερες γενιές, που δεν είχαν προλάβει το παιχνίδι με την Έλενα, το αγάπησαν με μένα. Μου ταιριάζει αυτό το παιχνίδι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ