Δούκισσα Νομικού: Η συνεργασία με τον Θέμο και η επιστροφή της στην τηλεόραση – ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της παραχώρησε η Δούκισσα Νομικού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night Show”.

H γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά και τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, που “έφυγε” από τη ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο.

«Με τον Θέμο συνεργαστήκαμε πέντε χρόνια και τον ήξερα και άλλα τόσα χρόνια πριν που πήγαινα ως καλεσμένη στην εκπομπή του, ήμασταν οικογένεια. Εγώ το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι ο Θέμος για μένα ήταν τηλεοπτικός πατέρας, ήταν μέντορας. Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου σε όλα, τον ρωτούσα για τα πάντα και πάντα είχε μια σωστή άποψη και μία γνώμη, με ανιδιοτέλεια να μοιραστεί μαζί μου. Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εμένα μου είχε φερθεί καλύτερα από τον οποιονδήποτε συνεργάτη. Μου λείπει πολλές φορές», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Τόνισε, επίσης ότι «μου άρεσε πάρα πολύ αλλά πολύ δύσκολα θα έκανα ξανά μια παρόμοια εκπομπή. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος σαν τον Θέμο για μένα. Με τον Θέμο είχαμε δέσει απίστευτα, δεν θα ήθελα να ξανακάνω κάτι αντίστοιχο με κάποιον άλλον γιατί θα είναι σαν να προδίδω αυτό που είχαμε ζήσει. Είμαι λίγο συναισθηματική».

«Εμένα άρχισε να μου αρέσει αυτή η δουλειά πραγματικά, όταν συνεργάστηκα με τον Θέμο», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το είδος της εκπομπής που θα ήθελε να παρουσιάσει, η Δούκισσα Νομικού απάντησε πως «δύο χρόνια που ήμουν εκτός δεν σκεφτόμουν καθόλου την τηλεόραση. Για μένα τηλεόραση δεν είναι οι ζώνες αλλά οι συνεργασίες».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ