Καφέ της Χαράς: Τι είπε ο Χάρης Ρώμας για την επιτυχία που σημείωσε η πρεμιέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Για την επιτυχία που σημείωσε το remake της σειράς «το Καφέ της Χαράς», μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δημιουργός της, Χάρης Ρώμας.

Όπως είπε, ο γνωστός ηθοποιός «ήταν απρόσμενα μεγάλο το νούμερο της τηλεθέασης. Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα καταπληκτικό team γι΄αυτό υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα και γι’αυτό ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό».

«Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε ύφεση και θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις Άγριες Μέλισσες. Μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ, συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα παραμένει για πάντα το σπίτι μου. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα ότι επανερχόμαστε με το «Καφέ της Χαράς», που γίνεται στον ΑΝΤ1 πάλι, που αλλού θα μπορούσε να γίνει, και είχε αυτήν την ανταπόκριση φυσικά από τον κόσμο», πρόσθεσε.

«Ούτε και εγώ δεν ξέρω που θα προσγειωθεί, όμως αισθάνομαι από τον κόσμο που με συνάντησα στο θέατρο ότι η σειρά τους άρεσε, δεν τους απογοήτευσε. Επειδή και στην πορεία είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, είναι πολύ ωραία τα επεισόδια, θα πάμε πολύ καλά. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει για να ξεκινήσει ο χρόνος ωραία», τόνισε ο κ. Ρώμας.

Επίσης, σημείωσε ότι , «προσπάθησα 15 χρόνια μετά και 10 κιλά πιο χοντρός να κρατήσω όλη την ενέργεια του Πώποτα εκεί για να μην δούνε έναν κουρασμένο, γερασμένο, μπαγιάτικο άνθρωπο. Προσπαθήσαμε όλοι μαζί να έχουμε την ενέργεια που πρέπει να έχουμε και το μπολιάσαμε με καινούρια στοιχεία».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ