Τάμτα: Γιατί συνεργάστηκα με τον ράπερ SNIK – ΒΙΝΤΕΟ

Στο εορταστικό «After Dark» ήταν καλεσμένη η Τάμτα όπου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των εφηβικών της χρόνων, τις επιρροές της από τη Μαντόνα, η συνάντησή της με τη βασίλισσα της pop στη Eurovision, τη συμμετοχή της στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού αλλά και τη συνεργασία της με τον ράπερ SNIK.

“Πάρα πολύ ωραία χρονιά το 2019, ήταν γεμάτη με άπειρα συναισθήματα και χρώματα” είπε η Τάμτα για τον χρόνο που εκπνέει σε λίγες ημέρες.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στη Eurovision, είπε: “Δεν μου είχε γίνει επίσημη πρόταση. Ακουγόταν πάντα το όνομά μου. Μπορεί να με πείτε τρελή, αλλά αν μου ξαναδοθεί η ευκαιρία…” εξέφρασε την επιθυμία της να ξανασυμμετέχει στον διαγωνισμό, αυτήν τη φορά με την Ελλάδα. Αναφέρθηκε στα δύσκολα εφηβικά χρόνια της και τις επιρροές που είχε από τη Μαντόνα και τη συνάντησή τους στη Eurovision.

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον SNIK σημείωσε: “Ήθελα να κάνω το τύπου συνεργασία με κάποιον από τους καινούργιους. Και από τη στιγμή που όλη η Ελλάδα, ιδίως πιτσιρίκια ακούν ιδίως ραπ, ήθελα να κάνω αυτήν τη συνεργασία. Δεν μου αρέσει να μένω πίσω”.

Ενώ για το αν θέλει καριέρα στο εξωτερικό είπε: “Αν μου γίνει αυτή η πρόταση είναι πιο εύκολο τώρα, μπορείς να μοιράσεις τον χρόνο κι εδώ και εκεί, υπάρχει και το ίντερνετ, δεν χρειάζεται να μένεις σε ένα μέρος συνέχεια, με ενδιαφέρει. Αν συμβεί, αν δεν συμβεί περνάω ωραία στην Ελλάδα” είπε σχετικά με το αν θέλει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ