Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφουν με καταιγιστικές εξελίξεις

Η σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά τις γιορτές και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Κυπραίο να βάζει τη Μυρσίνη µεσάζοντα για τον εκβιασµό που θέλει να κάνει στον ∆ούκα µε σκοπό να του δώσει αυτά που θέλει, διαφορετικά θα τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου. Εν τω µεταξύ, ο Λάµπρος έκανε µια σηµαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το µέλλον του γάµου τους. Mια συζήτηση της Ελένης και της Ασηµίνας για το ένοχο µυστικό του φόνου που διέπραξαν έφτασε στ’ αυτιά κάποιου επικίνδυνου άνδρα. Ο Νικηφόρος βρέθηκε ανάµεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέµα των χωραφιών, προσπαθώντας µάταια να κρατήσει τις ισορροπίες.

Στο επεισόδιο που αναμένεται να προβληθεί μετά τις γιορτές οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές. Ο Θωμάς είναι αποφασισμένος να τα βάλει με τον Δούκα προκειμένου να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από αυτόν. Όταν μαθαίνει από τον βοσκό, τον αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του Γιάννου, πως ο Δούκας είναι ένοχος, εκμεταλλεύεται αυτή την πληροφορία. Ο Θωμάς απειλεί τον ισχυρό άνδρα του Διαφανίου πως θα τον στείλει στη φυλακή εάν δεν του δώσει όσα ζητήσει. Ωστόσο, ο Δούκας δεν είναι από εκείνους που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφία Τσίρκα στο MY tv, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αρχικά μαθαίνει στοιχεία για τον βοσκό που τον είδε το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου. Χωρίς να χάσει χρόνο απειλεί τη ζωή του άνδρα προκειμένου να μη μιλήσει σε κανέναν για όσα είδε το μοιραίο βράδυ. Σειρά, όμως, μετά τον βοσκό έχει ο Κυπραίος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ