H Κατερίνα Καινούργιου απαντά στη Ρούλα Κορομηλά – ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα από την εκπομπή της “Ευτυχείτε” έδωσε απάντηση η Κατερίνα Καινούργιου στη Ρούλα Κορομηλά για όσα είπε για εκείνη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας, ότι δηλαδή “θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμη. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να δουλέψει πολύ”.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: “Με τη Ρούλα είχαμε συνεργαστεί στον Alpha. Όταν πριν από 10 χρόνια με είχε πρωτοπάει στον Alpha ο Νίκος Μουτσινάς. Το πόσο κλάμα έχω ρίξει για να γίνω αποδεκτή από τη Ρούλα παιδιά, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Δεν με ήθελε με τίποτα” και πρόσθεσε:

“Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μου συνέχεια άκουγα από τη Ρούλα, παρόλο που την θαύμαζα και τη θαυμάζω, μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω, δεν κάνεις… Το έλεγε και στο ακουστικό… Πήγαινα στη δουλειά μου από τις εφτά το πρωί και έφευγα δώδεκα το βράδυ και συνέχεια άκουγα να μου λέει “δεν μπορείς” ,.Με θυμάμαι να κλαίω τότε και να προσπαθώ να γίνω αρεστή γιατί για εμένα είναι η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν υπήρχαν επιχειρήματα. Και αυτό με το μακιγιάζ όντως το έλεγε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ