“Λύγισε” η Κορομηλά όταν μίλησε για τις εξωσωματικές και την υιοθεσία – ΒΙΝΤΕΟ

“Έχω κάνει παύσεις από την τηλεόραση, όταν ήμουν στο pick της επιτυχίας και της καριέρας μου γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Σταμάτησα για 1,5 με 2 χρόνια. Έμεινα στην Ελλάδα, έκανα περίπου δέκα εξωσωματικές, μετά πήγα και στο εξωτερικό να κάνω εξωσωματικές, γιατί είχα τον διακαή πόθο και την επιθυμία από μικρό κοριτσάκι ακόμα, να γίνω μαμά. Σταμάτησα την τηλεόραση και αφοσιώθηκα σε αυτό, στο να προσπαθήσω να καταφέρω να κάνω ένα παιδί” ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά σχετικά με τις προσπάθειές της να γίνει μητέρα, στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η γνωστή παρουσιάστρια “λύγισε” όταν αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί. “Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω και δεν τα κατάφερα. Μετά τις ατυχίες των εξωσωματικών, προσπάθησα να υιοθετήσω. Συγκεκριμένα υπήρχε μια οικογένεια που η μητέρα δεν ήθελε τα παιδιά, της είχαμε νοικιάσει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά. Ξαφνικά ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, τα πήρε και εξαφανίστηκε. Την ψάχναμε και δεν την βρήκαμε. Και τελευταία… τώρα που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια ορφανά. Πάντα φροντίζω παιδιά. Γνώρισα ένα παιδάκι περίπου 16 μηνών, σε ένα ίδρυμα. Επί οκτώ μήνες φρόντιζα το μωρό. Με την έγκριση του ιδρύματος το πήρα και το Πάσχα στο σπίτι. Το παιδί δεν είχε όνομα, του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις διαδικασίες για να το υιοθετήσω, αλλά δυστυχώς αυτό το θέμα της υιοθεσίας πρέπει να το δούμε πιο σοβαρά και το κράτος. Υπήρξε το θέμα της ηλικίας, ότι μετά από κάποια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί 16-18 μηνών. Με πόνεσε πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του”.

“Είναι ένα θέμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να υοθετήσω αυτό το παιδί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα. Φαντάζομαι ότι στην ίδια θέση είναι πολλές οικογένειες” πρόσθεσε.

“Έζησα μια δραματική εμπειρία, δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Το παιδί το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, ζήτησα να το βαφτίσω για να έχω μια επαφή. Και ενώ είχαμε συμφωνήσει να το βαφτίσω, καταλαβαίνω την καινούργια οικογένεια που το πήρε, δεν ξέρω που βρίσκεται αυτό το παιδί. Έχω μια ελπίδα, ότι αν με χρειαστεί αυτό το παιδί, εγώ θα είμαι κοντά του. Όπως και για το προηγούμενο παιδί που έχασα” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ