Η συνάντηση του Νίκου Γαλανού με τον Δαλάι Λάμα – ΒΙΝΤΕΟ

“Στην ζωή από την εφηβεία και μετά, από τα 17-18, είχα πάντα μια παράλληλη δράση που ήταν η δουλειά μου, ο κόσμος κτλ και είχα και μια άλλη ζωή που πέρασα από διάφορα στάδια, ομάδες, συζητήσεις. Είχα μπει βαθιά σε σκέψεις, σε φιλοσοφίες άλλες” ανέφερε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Γαλανός.

“Προσπάθησα να εμβαθύνω και σε θρησκευτική ιδεολογία. Θα στο πω πάλι σε σένα για πρώτη φορά, εγώ ένα φεγγάρι γύρω στο ’70, είχε έρθει εδώ ο Δαλάι Λάμα, ιδιωτικά. Ήμασταν μια ομάδα γύρω στα 15-18 άτομα και είχαμε φέρει τον Δαλάι Λάμα. Με έχει βαφτίσει ο Δαλάι Λάμα. Η περίοδος τότε των αναζητήσεων μέσα από τον Βουδισμό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμουν Χριστιανός Ορθόδοξος ή ότι δεν είμαι. Ήμουν και είμαι. Ο Βουδισμός είχε κάποια άλλα στοιχεία, δεν είναι τόσο ακραία θρησκευτικά, είναι λίγο πιο ανθρωποκεντρική η ιδεολογία και όχι τόσο αυτό που έχουμε εμείς στην Ορθοδοξία. Μετά προχώρησα και σε άλλες αναζητήσεις” περιέγραψε ο Νίκος Γαλανός.

“Πήγαινα στο Άγιος Όρος και τώρα πάω. Έχω φίλους στο Άγιο Όρος και έχω και χώρο δικό μου σε μονή, που μπορώ να πάω να μείνω” πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ