Συγκινεί η ανάρτηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον χαμό του Πάνου Ζάρλα: Είσαι ο Άγγελός μας -ΦΩΤΟ

Σοκαρισμένη είναι η Στέλλα Μιζεράκη για την απώλεια του Πάνου Ζάρλα, η μηχανή του οποίου προσέκρουσε σε διαχωριστικές μπάρες, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο ίδιος είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από το Power of Love, στο οποίο αναδείχτηκε νικητής. Ο Πάνος Ζάρλας κατά την διάρκεια παραμονής του στο παιχνίδι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη και κατάφεραν να φτάσουν μαζί μέχρι την μεγάλη νίκη.

Σε ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook η Στέλλα Μιζεράκη σημειώνει: «Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες.Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας.»

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ